Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı Teşkilat Başkanı Sercan Gözegir, Türk Dünyası başkenti seçilen Eskişehir’e yakışmayan manzaraların her geçen gün arttığını belirterek şehir merkezinde makyaj yapıldığını ancak mahallelerde durumun içler acısı olduğunu öne sürdü.

Şehir merkezinde heykel, park,  led ışıkları ile makyaj yapıldığını belirten Gözegir, “Böyle güzel bir görünüme sahip olsa da merkeze yaklaşık 3-4 kilometre uzaklıkta, araç ile 10-15 dakikalık mesafede olan mahallelerde durum içler acısı. Doğalgaz verilmeyen bölge mi dersiniz? Kat artırımı ile imar sıkıntı mı dersiniz? Kapanmayan kanal boyu mu dersiniz? Maalesef bu mahaller kendi kaderine terk edilmiştir” dedi.

Mahallerde kurulan pazarların akşam dağıldıktan sonra temizliği yapılmadan trafiğin başladığını vurgulayan SP Tepebaşı İlçe Başkanlığı Teşkilat Başkanı Serkan Gözegir, “Bu durumda artıkların ezilmesi de arabaların artıkların üzerinden geçmesi bize ve şehrimize yakışmamaktadır. Yapılan yanlış çalışmalar ile yol kenarlarında biriken sular, temizlenmeyen mazgallardan taşan su birikintileri bu kış mevsiminde yaşama koşullarını zorlaştırarak Türk Dünyası Başkentine hiç ama hiç yakışmamaktadır. Anadolu Üniversitesi çevre yolu girişi yanında bulunan şehirlerarası yolcu alma ve indirme yeri buna örnektir. Yetkililere sesleniyoruz. Bu mahallelerin dertlerine ve bu basit sorunlara çözüm bularak şehrimize yakışır bir şekilde çalışmalar yapınız” diye konuştu.

                                                           

Editör: TE Bilişim