CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Ramazan Bayramı’nda engelli bireyleri unutmadı. Küçükken geçirdikleri rahatsızlık nedeniyle yürüme güçlüğü yaşayan Aynur Sezer Bıyık ile Tuğçe Düz ve ailelerini evlerinde ziyaret eden Çakırözer, Bıyık ve Düz’ün Engelliler Haftası’nı ve bayramlarını kutladı. Çakırözer, “Sevgi, dayanışma her engeli aşar. Tüm hemşehrilerimizin bayramını yürekten kutlarım” dedi.

YÜREKLERİMİZ SEVGİ VE DAYANIŞMAYLA DOLU

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında yürüme engeli olan Eskişehirli Aynur Sezer Bıyık ve Tuğçe Düz’ü ziyaret etti. Çakırözer Bıyık ve Düz’ün hem bayramlarını hem de Engelliler Haftası’nı kutladı.

Ziyaretlerinde engelli yurttaşların talep ve sıkıntılarını dinleyen Çakırözer, “Önceki yıllarda sivil toplum örgütlerimizin, derneklerimizin bayramlaşma buluşmalarında bir araya gelip, el ele, kucaklaşarak bayramımızı kutluyorduk. Bu salgın bir araya gelmemizi engellese de yürüklerimiz sevgi, dayanışma duygularıyla dolu. Sevgili Aynur Hanım ile Tuğçe nezdinde tüm engelli yurttaşlarımızın bayramlarını, Engelliler Haftası’nı kutluyorum” dedi. Çakırözer, “Sevgi, dayanışma tüm engelleri aşar” mesajını verdi.

Editör: TE Bilişim