Eskişehir Ülkü Ocakları Teşkilatı, ocak binasında bayramlaşma törenine ev sahipliği yaptı.

Bayramlaşma programı; Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanı Kazım Aksoy, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan, Türk Kamu-Sen Başkanı Haydar Urfalı, Türk Sağlık Sen Başkanı Hüseyin Kararman, Türkav Başkanı Hasan Sezer, Ülkü Ocakları ilçe ocak başkanları, MHP ilçe başkanları, MHP meclis üyeleri, taş medreseli dava büyükleri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanı Kazım Aksoy, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Türk Kamu-Sen Başkanı Haydar Urfalı, TÜRKAV başkanı Hasan Sezer, MHP Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık ve Ülkü Ocakları geçmiş dönem İl başkanları söz alarak gelen Ülküdaşların bayramlarını kutlayarak, Kurban bayramına dair temennilerde bulundu.

Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanı Kazım Aksoy konuşmasında ‘Bayramlar birliğin, beraberliğin, paylaşmanın pekiştiği günlerdir. Sizler de bu kut'lu dergâha iştirak ederek bizleri onurlandırdınız, Ülkü Ocağı hepimizin yetiştiği kutlu bir dergâhtır ve bu minvalde millî menfaatlerimiz her zaman şahsî menfaatlerimizin üstünde olmuştur. Ve bu dergâh vatanın menfaatlerini hep düşünen bir dergâhtır. Allah birliğimizi, beraberliğimizi baki kılsın. Bayramlaşma programımıza gelen ve gelemeyip gönlü bizimle olan tüm dostlarıma ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ay yıldızlı bayrağımız altında nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle’ dedi.

Bayramlaşma töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim