Sanal numaralara gelen tüm mesajlar herhangi bir gecikme olmaksızın anında genel sistemde görüntülenecektir. Tüm numaralar güvenilir VoIP sağlayıcılarından satın alınır, sms onay ile mesaj teslimi anında gerçekleşir. Kısa mesaj almak için uygun şekilde bir telefon numarası alınmalı ve öncesinde sms onay servisi ile görüşülmelidir.

Alınan metin mesajları birkaç saniye içinde hazır olur. Seçilen geçici telefon numarasının sayfasının yenilenmesi yeterlidir. Bu, bazı günler, haftalar veya aylar boyunca kullanılabilir oldukları anlamına gelir ama tabii ki sonsuza kadar kullanılacak anlamına da gelmemektedir. Alınan tüm sms mesajları birkaç gün sonra silinebilir. Önemli bir mesaj alındığı zaman ise, bu telefon veya bilgisayara kaydedilmelidir.

Her Gün Yeni Çevrimiçi Telefon Numaraları

 

Her gün yeni uluslararası telefon numaraları güncellenmekle birlikte, artık çalışmayan tüm numaralar genel olarak silinir. Uygun şekildeki numaralar, sms onay sitesi elinden geçtikten sonra her yerden ve her dilde çalışabilir.

Doğrulama İçin Tek Kullanımlık Cep Telefonu Numarası

Doğrulama için geçici telefon numarasını kullanarak, seçilen ülke numarasına özel hizmetlerden (bankalar, sosyal ağlar, haberciler, çevrimiçi platformlar, vb.) kısa doğrulama mesajları ve OTP alınabilir. Onayla, çoğu ülke için tek kullanımlık sms numaraları sağlar.

Geçici Numara Veya Tek Kullanımlık Numara Nedir?

Seçilen bir web servisinden bir kod alınmasını sağlayan tek bir kullanım numarasıdır. Bu kodu kullanarak hesaplar doğrulanabilir.

Geçici Telefon Numaraları Nelerdir?

Sms onay özelinde Geçici telefon numarası, telefon hattına ve sahibine bağlı olmayan sanal bir numaradır. Sahte bir telefon numarası tek bir konuma atanmaz; bir hizmet olarak yazılımın (SaaS) bir parçası olan sanal bir telefon sisteminde bulunur. Sanal telefon numaraları çeşitli şekillerde oluşturulabilir. Genellikle son kullanma tarihleri ​​vardır ve sanal telefon numarasının süresi dolduktan sonra devre dışı bırakılır. 

Telefon Numarası İhtiyacı

En gereken durumda telefon numarası ihtiyacı olunan durumda istenen ülke, zaman dilimi koduyla bağlantılıdır. Uzun süreli iş, seyahat veya yurtdışına bireysel seyahatlerde kişilerin uygun ülke ile gerekli sürelerde irtibatını sürdürmeleri gerekmektedir.

Bu gibi durumlarda, geçici sanal numara satın alınması daha iyi olacaktır. Bu hizmet oldukça etkilidir ve para tasarrufu sağlar, bu nedenle aramalar için büyük harcamalar olmaz. VoIP telefon hizmeti ile yurtdışında kalmak kolaylaşır ve gerekli kişilerle iletişim halinde kalınabilir.

Uluslararası aramalar, sms ve fakslar için farklı ülkelerin tek kullanımlık numaraları satın alınabilir. Bu numaraları bağlamak için herhangi bir ek donanıma ihtiyaç yoktur, bu numaraların iptali için teknik departmana mesaj atılması yeterlidir. Onayla ile hiçbir aksilik düzeltilmeden veya giderilmeden yarıda bırakılmaz. Sistem yardımı ile gönül rahatlığı ve huzur içerisinde numara kullanılabilir. Kullanılan bu geçici veya tek kullanımlık numaralar, tekniksel olarak güvende olunmasını sağlar ve bu etki göz önünde açıkça durmaktadır. Bunun için en mantıksal hareket olan geçici veya tek kullanımlık numaralar için tercih edilesi bir sistem olan bu hareket, kişinin mutluluk ile numarasını kullanmasını amaçlamaktadır.

Editör: Mustafa YILDIRIM