Bulgaristan seçimlerinde oy kullanacaklar dikkat Bulgaristan seçimlerinde oy kullanacaklar dikkat

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Yeni Halk Ekmek Fabrikası'nda yaptığı konuşmada “Son döneminde Yılmaz Büyükerşen ne yaptı?” diyenlere de cevap verdi. Büyükerşen; "Son döneminde Yılmaz Büyükerşen ne yaptı?” diyenlere anlatacak birçok hizmetimiz var ama benim için en değerli olanlarından birisi işte bu yanımda görmüş olduğunuz devasa unlu gıdalar fabrikasıdır. Bu fabrikanın bacası tüttükçe ben kafamı yastığa rahatça koyacağım. Çünkü biliyorum ki ekonomik anlamda zorlanan hemşehrim Halk Ekmek’i tercih ederek, bir aile bütçesine sağladığı destekle o ayki elektrik faturasını ödüyor, çocuğunun bir ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. Çünkü biliyorum ki yalnızca ekmek değil tüm ürünlerimizi çocuklarına güvenle yedirebiliyor. Gönül ister ki ülkemizin refah düzeyi çok yüksek olsun, biz de bu yatırımlarımızı başka alanlara yönlendirelim ama maalesef bu fabrikayı açmak zorundayız, maalesef çiftçimizi desteklemek de biz Büyükşehir Belediyelerine kaldı. Maalesef her türlü şiddete maruz bırakılan kadınlarımıza haklarını öğretmek için merkezler açmak zorundayız. Çünkü, ne yazık ki bunları yapması gerekenler, ülkenin sorunlarından bihaber şekilde bambaşka konularla sizleri meşgul ediyorlar.

Üzülüyoruz, ama sadece üzülüp kenara çekilmiyoruz, bu bizi yılgınlığa değil daha fazla çalışmaya yöneltiyor. 25 yıllık görev sürem boyunca kendimi Aziz Atatürk’e, silah arkadaşlarına, aziz vatanımız için şehit olan kahramanlarımıza kendimi hep borçlu hissettim. Bu borcu ödemek için de var gücümle çalıştım. Görüyorum ki sizlerin de destekleri ile bu şehirde bir şeyleri başardık. Yeter mi? Elbette yetmez. 31 Mart’tan sonra sevgili yol arkadaşım Ayşe Ünlüce’nin öncülüğünde bu şehirde bambaşka yatırımlar, hikayeler yaratılacak, örnek hizmetler üretilecek ve Eskişehir’in bugünkü ünü artacak. Sayın Ayşe Ünlüce ile daha da ünü yükselen bir şehir olacak. Kendisine ve bu güzel ekibe yürekten inanıyorum. Siz de inanın, siz de güvenin.

Bu güzel tesisi sizlere göstermek için sabırsızlanıyorum, o yüzden sözü fazla da uzatmak istemiyorum. Bu güzel tesisimizin yapımında emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyor, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Editör: Mustafa YILDIRIM