Eskişehirspor son dakika golü ile kazandı Eskişehirspor son dakika golü ile kazandı


Tören hakkında bilgi veren Eskişehirspor'un efsane isimlerinden Aydın Begiter, "Spor adamları, spor idarecileri, takımlarımız ve şampiyon sporcularımıza, gece gündüz demeden özveri ile çalışan değerli basın mensuplarımıza 'spora emek' ödülü  ve Eskişehirsporumuzun temel direkleri efsane futbolcularımıza plaket vererek şükranlarımızı sunacağız." dedi.
Ödül Gecesi Koordinatörü Kaya Bilge ise, 10 ocak çalışan gazeteciler gününü kutlamak ve sporun enleri ödül töreni hakkında bilgi vermek için bu toplantıyı düzenlediklerini ifade ederek, şöyle konuştu: "Toplamda 53 kişiye ödül verilecek gecemiz 18.00'da önce kokteyl sonrasında 18.30'da tören ile devam edecek. Herkesi bu özel geceye bekliyoruz,Aydın Begiter'e bu anlamlı gece için teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 1 aydır Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden aldığımız bilgilerle yönetim kurulumuzun yoğun çalışmaları ile bu ödülleri belirledik, emek veren herkese teşekkür ediyoruz.  
Daha sonra söz alan EASKF Başkanı Sadri Atam, "Amatör spor kulüpleri adına çok teşekkür ediyorum, sporcuları spora emek verenleri hatırlamanın ve takdir etmenin önemli olduğunu düşünüyorum, bu nedenle gecenin hazırlanmasında büyük katkısı olan başta Aydın Begiter olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Amatör Spor Yazarları Derneği Başkanı Sadi Seda da, "Spora ve sporcuya derdiği destekler için Aydın Begiter'e teşekkür etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM