Tabip Odası: Yasayı geri çek! Tabip Odası: Yasayı geri çek!

İLAN

20 Aralık Cumartesi günü yeni binamızı üyelerimize tanıtmak maksadı ile üye buluşması gerçekleştirildi. Buluşma vesilesi ile meslekte belirli yıllarını doldurmuş bulunan üyelerimize plaketleri takdimedildi.

Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi 16. Yönetim KuruluBaşkanı Duygu Didar ALTUNTAŞ tarafından yoğun olarak gerçekleştirilen yeni hizmet binası çalışmaları sonucunda,  Eskişehir Odunpazarı bölgesinde tarihi doku içerisinde yeralan, restorasyon çalışmaları tamamlanmış olanyapı şube hizmet binası olarak faaliyete geçecek.

Yeni binamızın merkezi konumunu, binanın işlevselliği ve mimarlarımızın hayal güçleriyle birleştirilerek her geçen gün halkımıza mimarlığın icraatını daha doğru şekilde aktarmak istiyoruz.

Ve bina restorasyonunu yaptırarak kulturel anlamda da binanın yaşarlılığına katkı sunarak serge salonu olarak kullanımı sağlayacak Devrim ERBİL’e binanın tahsisi ve gerekli çalışmalar dahassasiyet gösteren Odunpazarı Belediyesi’ne, deskteklerinden dolayı OdunpazarıB elediyeBaşkanı Av. KazımK URT’ateşekkür ederiz.

TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi 

2-73

Editör: Mustafa YILDIRIM