Emeğiniz emanetimizdir Emeğiniz emanetimizdir

 
AK Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında adaylığını açıklayan Ekşi şu şekilde konuştu; “Odunpazarı ilçemiz aday adaylığımı resmi olarak ilan ediyorum. Odunpazarı benim doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım ve Allah nasip ederse öleceğim yer. Odunpazarı’na benim bir vefa borcum var. Odunpazarı’na bir aidiyetim var. Odunpazarı bizim sevdamız, sizlerin de olduğu gibi. Onun için Odunpazarı’na hizmet etmek istiyorum.” dedi. 
Odunpazarı için projelerimiz hazır
Gerekli hazırlıklarını yaptıklarını belirten Ekşi, “Projelerimiz hazır, yapacaklarımız belli, ekibimiz, teşkilatımız hazır. İnşallah Odunpazarı güzel şeyleri hak ediyor, daha iyi projeler yapacağız. Bunu da sizlerle, Odunpazarı halkımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, hemşerilerimizle ve gençlerle beraber yapacağız.” şeklinde konuştu. 
Odunpazarı’nda çok eksik var
Geçmiş dönemde AK Parti yönetiminde çok fazla proje yaptıklarının altını çizen Ekşi, “Odunpazarı evleri, Gazi Parkı, Roof Garden, Dedeman Oteli hepsini biz yaptık. Çok güzel şeyler yaptık, daha güzel şeyler yapacağız. Mevcutta 10 yılda maalesef her şey yapılamadı, çok eksik var ama biz güzelleri de tutup eksikleri de tamamlamayı Allah bize nasip etsin inşallah.” açıklamasında bulundu. 
Basın toplantısının ardından konuşan Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer;  Murat Özcan, Ahmet Petek, Yılmaz Altın ve Ali Acar’ın adaylık başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Editör: Mustafa YILDIRIM