Tepebaşı Belediyesi ve Tronik firması paydaşlığında, Vecihi Hürkuş Havacılık Müzesi ve Teknoloji Parkı'nda yapılan eğitim yoğun ilgi gördü. 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İkinci Başkanı Selma Güder'in eğitim seminerinde yaptığı giriş konuşması sonrası, Tepebaşı Belediyesi  Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, etkinliğe paydaş olmaları konusunda; "Yaklaşık iki ay kadar önce hayata geçirdiğimiz eğitim salonumuzda, ülkemizin tarımında önemli rol alan Ziraat Mühendislerini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.  

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Levent Özbunar; Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu'na Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini dile getirdi. Son aylarda ülkemiz ve şehrimiz adına tarımda büyük zararlara sebep olan çayır tırtılı istilasından dolayı İHA/Drone'nun ilaçlamalarda kullanımının arttığını belirtti.  

Tronik Firması sahibi Öğretim Görevlisi Dr. Tamer Savaş tarafından verilen eğitim sonunda Katılım Belgesi alan katılımcılar soru-cevap kısmında merak ettikleri konuları da paylaştılar.  

Editör: Mustafa YILDIRIM