Eşya taşıma sistemini geliştiren ve kullanıcıların çok özel fiyatlarla taşıma hizmeti almalarına olanak tanıyan Taşımacım, sürücüler ile müşterileri buluşturan kullanımı basit bir taşıma uygulamasıdır. Uygulama, kullanıcıların diledikleri zaman, diledikleri yerden hizmet alabilmelerini sağlar. Bunun yanı sıra her ihtiyaca yönelik yenilikçi çözümleri bulunan Taşımacım, taşıma sorunlarının pratik bir şekilde çözümlenmesini hedefler.

Her türden taşıma hizmetini hızlı, pratik ve kurumsal bir vizyonla sunan Taşımacım, pek çok özelliği bir arada sunar.

Bu özellikler:

·        Kapıdan kapıya yardım özelliğinden yararlanabilirsiniz.

·        Eşyalarınıza refakat edebilirsiniz.

·        Farklı ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

·        Hizmetiniz anında fiyatlandırılır, bu sayede teklif bekleyerek zaman kaybı yaşamazsınız.

Android ve iOS uygulama marketlerinde bulabileceğiniz Taşımacım uygulaması, kullanıcıların fonksiyonel ve hızlı bir şekilde taşıma işlemlerini yapabilmesine imkan tanır. Ayrıca uygulama üzerinden sipariş oluşturabilir ve ödemelerinizi uygulama üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Eşya Taşımacılığında Yenilikçi Hizmet

Eşya taşımacılığında yenilikçi bir hizmet olan ve taşımacılık sorunlarının giderilmesini hedefleyen Taşımacım, çok özel araçlarla eşyaların bir noktadan diğer noktaya taşınmasını mümkün kılan yenilik odaklı çözümlerle müşteri odaklı bir hizmet sunar. Taşınacak eşyaların boyutu fark etmeksizin taşıması istenilen eşyalar, kapıdan kapıya kadar taşınır. Bu kapsamda, eşyanın boyutuna göre motorsiklet, doblo, panelvan, kamyonet olmak üzere farklı tipte araç seçimleri yapılabilir.

Tamamen taşıma odaklı hizmet veren araçların her biri, eşyaların taşımasını kapsayan süreç içinde herhangi bir sorun ile karşılaşmasını engeller. Ayrıca kullanıcılar uygulama sayesinde tüm süreci çevrimiçi olarak takip etme imkanına sahip olur.

Profesyonel bir taşımacı uygulaması olarak hizmet veren Taşımacım, çok özel ve müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet almanızı sağlar.

Sürücüler ile Müşterileri Buluşturan Platform

Taşımacım platformu, kullanıcıların taşıma ihtiyaçlarını profesyonel ve kurumsal hizmet anlayışıyla taşıyan bir uygulama olmanın yanı sıra sürücüler ile müşterileri bir araya getirir.

Taşımacım’da sürücü olmak isteyen kişiler, platforma üye olarak “Taşımacım Sürücüsü” başvurusunda bulunabilirler. Bunun için ehliyet, nüfus cüzdanı, adli sicil kaydı, vb. gerekli olan belgeleri platformda ilgili alanlara yükleyerek onay için platformdan haber beklerler.

Uygulamadan Kolayca Sipariş Oluşturma

Uygulama üzerinden taşıma hizmeti almak isteyen kullanıcı, “Sipariş Oluştur” butonundan siparişini oluşturur. Ardından, eşyanın alma ve bırakma konumlarını girer. Zaman ve tarih seçiminden sonra kullanıcı, eşyasının boyutlarına uygun araç seçimini yapar. Siparişi tamamlamak için anında fiyatlandırma özelliği sayesinde ödeme sayfasına geçilir. Ayrıca Ödeme sayfasında online ödeme ve nakit ödeme olmak üzere iki farklı ödeme seçeneği bulunur. Ödeme seçenekleri arasından istediğini seçen kullanıcı siparişi tamamlar.

Yenilikçi Özellikler Bir Arada

Eşya taşıyıcı olarak faaliyetlerde bulunan, kullanıcılara birbirinden yenilikçi özellikleri bir arada sunan Taşımacım, genel olarak şu özelliklere sahiptir:

·        Kullanıcı, uygulama üzerinden telefon numarasını gizleyebilir.

·        İstenilen konum bilgileri (Alma-Bırakma) ile taşıma hizmeti talep edilebilir.

·        Eşyanın taşınacağı araç tipi seçimi ile eşyaya refakat etme seçenekleri de vardır.

·        Online takip özelliği ile aracı an be an takip edebilirsiniz.

·        Sipariş aşamasında Kapıdan Kapıya Yardım Seçeneği ile eşyaların taşımasına yardım istenebilir.

Belirtilen hizmetlerin her biri, Taşımacım avantajları olarak da değerlendirilebilir. İstediğiniz lokasyonlar arası taşımacılık hizmetinden çok özel fiyatlarla yararlanabilir, eşya güvenliğinizin sağlandığından emin olabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM