Trabzon Hasır Bileziği üretiminde Türkiye’de öncü kuruluşlardan olan Elizi Kuyumculuk, geleneksel yöntemlerle modern tasarımları bütünleştiren bir imalat anlayışına sahiptir. Son derece geniş yelpazeli ürün çeşitliliğiyle hizmet veren Elizi Kuyumculuk; düğün setlerinden nişan setlerine, bileziklerden kolyeye kadar altına dair her şeyi bünyesinde barındırır. Kusursuz işçilik anlayışıyla hizmet veren Elizi Kuyumculuk, 1999 yılından beri Trabzon merkezlidir.

İmalat atölyesi Trabzon’da olsa da Elizi Kuyumculuk İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin farklı noktalarında mağazalara sahiptir. Altının simgesel değerini ön plana çıkaran eşsiz tasarımlarla kreatif ve estetik ürünler geliştiren Elizi Kuyumculuk, sanatsal bakış açısıyla imalat yapıyor.

Kuyumculuk Sektöründe İlk: Ürün Kimliği Uygulaması

Kuyumculuk sektöründe bir ilke imza atan Elizi Kuyumculuk, altından imal edilen ürünlerde yaşanan temel sorunlara özel ve teknolojik çözümler sunuyor. Ürün kimliği uygulamasını geliştiren marka, sahip olunan altın ürünlere ilişkin tüm bilgilere erişebilme olanağı sunuyor. Özelikle Trabzon hasır kolyeler gibi el işçiliği gerektiren ürünlerin kim tarafından nerede ve nasıl üretildiğine kadar tüm detayları içeren uygulama, altın satın alırken yaşanan tüm kaygıları ortadan kaldırıyor.

Yöresel örücülük sanatını geliştirme ve modernize etme konusunda misyona sahip olan Elizi Kuyumculuk, geleneksel yöntemleri sürdürerek Trabzon Hasır Bileziği üretimi gerçekleştiriyor. Bölgede istihdam ettiği çalışanlarıyla örücülük sanatının gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen Elizi Kuyumculuk, altının saf dokusunu korumayı başaran tasarımlar sunuyor.

Ayrıcalıklı Modellere Ev Sahipliği Yapan Düğün ve Nişan Setleri

Ayrıcalıklı modellere ve seçkin tasarımlara ev sahipliği yapan düğün setleri, zarafet dolu görünümleriyle eşsiz bir kullanım imkanı sunuyor. Elizi Kuyumculuk tarafından geliştirilen özel tasarımlar, altının büyüleyici etkisiyle bütünleşerek, düğün ve nişan gibi organizasyonlarda ayrıcalıkları hissettirebilme imkanı sağlıyor. Elizi Kuyumculuk farkıyla imal edilen düğün setleri, kolye ve bileklikten oluşuyor.

14 aya beyaz ve sarı renk seçenekleriyle sunulan altın su yolu setler, altının eşsiz ışıltısını modern detaylar üzerinden ifade ediyor. Çağdaş tasarımların benimsendiği bu düğün setleri, göz kamaştıran canlılıklarıyla ihtişamlı bir görünüm vadediyor. Elizi Kuyumculuk’un düğün seti koleksiyonunda yer alan eşsiz tasarımlarla en özel günleri daha da özel kılmak mümkün.

Editör: Mustafa YILDIRIM