Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Konya Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ülke genelindeki yerel yöneticiler ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Konya Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa da İYİ Parti Tuzlukçu İlçe Başkanı Adnan Kaya ile birlikte Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Başkan Ataç ve konukları, yerel yönetimler ve belediyecilik çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretinde bir değerlendirmede bulunan Başkan Akbuğa, “1999'dan beri kardeşim olan Ahmet Başkanı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her zaman misafirperverliğinden ve bize sahip çıkmasından dolayı çok memnunuz. Konya'da tek CHP'li belediyeyiz ama Türkiye'deki bütün belediye başkanları bize sahip çıktığı için tek değiliz. İnşallah iktidara geldiğimizde yerel yönetim sayısını daha da çoğaltacağımıza sayın belediye başkanlarımızın katkısıyla hedefe ulaşacağımızı tahmin ediyorum. Kendisine bize zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ataç da ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederken, “Nurettin Başkanımız Konya'nın tek CHP'li belediyesi. Kendisi son derece başarılı olarak görevini sürdürüyor. Zaman zaman eski dostlar olarak bir araya geliyor ve bilgi alışverişlerinde bulunuyoruz. Başkanımızla dostluğumuz hayat boyu sürecek bir dostluk. Kendisine başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Buluşma, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM