Ay yapım tarafından oluşturulan dizi Kasım 2021 tarihinde yayın hayatına başlamıştır. Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün bulunduğu dizinin senaryo yazarları ise Murat Uyurkulak ve Damla Serim’dir. Dizinin müzikleri ise Toygar Işıklı tarafından hazırlanıp sunulmaktadır. Üç Kuruş son bölüm izle platformları sayesinde üst düzeyde bir görüntü kalitesinde bu diziyi takip etmeniz mümkün olacaktır.

Dizin türü ise aksiyon ve dram temalıdır. Her hafta pazartesi günleri seyircisiyle buluşan dizinin son bölümü 17 Ocak Pazartesi günü yayımlanacak. Dizinin son bölümünü veya kaçırdığınız bölümlerini izleyebilmek için arama motorunuza üç kuruş son bölüm izle şeklinde yazıp artmanız yeterli olacaktır. Sonrasında dizinizi keyifle izlemeye başlayabilirsiniz.

Üç Kuruş Dizisinin Konusu ve Çekimler

Toplamda 9 bölümü yayımlanan dizi, seyirciler tarafından tam not almış gözüküyor. Senaryosu ile oldukça olumlu geri dönüşler almaktadır. Üç kuruş dizisinin konusu ise kısa şu şekildedir: gözde bir mahallenin ağır abisi olan Kartal ile emniyetin en iyi polislerinden biri olan Efe sürekli kedi fare gibi kovalamaca halindedir.

Bir cinayet sonrasında bu kovalamacaya ara verilir ve işler iyice sarpa sarar. Dizinin konusunun geçtiği mahalle İstanbul ilinin Sarıyer ilçesinin Çayır başı semtidir. Dizi çekimleri genellikle burada geçmektedir. Ayrıca Beykoz ilçesinde bulunan eski bir fabrikada da yoğun çekimler gerçekleşmiştir. Bu sıra dışı konuya sahip diziyi, dizi izle yazıp uygun bir site bulduktan sonra izlemeye başlayabilirsiniz.

Dizi Oyuncu Ekibi

Üç kuruş dizsinde birbirinden değerli ve ünlü isimler rol almaktadır. Dizinin ana karakterlerinden bazı şu şekildedir. Kartal isimli mafya babasını, Uraz Kaygılaroğlu, iyi bir polis memuru olan Efe’yi Ekin Koç, seri katil rolünün de ki İrfan’ı Diren Polatoğulları canlandırmaktadır. Ayrıca Kartal’ın kız kardeşini Aslıhan Malbora, Halasını Nursel Köse ve son olarak babasını ise Civan Canova oynamaktadır. Yayınlandığı tarihten itibaren her bölümde reyting sıralamasında ilk 7 içerisinde olmayı başaran bu başarılı dizi, oyuncu ekiyle 2 yıl anlaşma imzaladığı basına sızmıştır. Bu anlamda uzun soluklu bir dizi olacağı tahmin edilmektedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM