“Ülkemizdeki örtülü istila, artık neredeyse açık işgale dönüştü. Geçtiğimiz günlerde sığınmacı kampında isyan ederek konteyner yakan sığınmacılar şimdi de açıkça tehditlere başladılar.” diye konuştu. 
Son olarak istilaya karşı çıkan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tutuklanması yönünde çağrı yapıldığını öne süren Aynacı, “Ülkemizde bizi tehdit edip devlete, millete ve Türk siyasetine meydan okuyanlar haddini bilsin! Türk düşmanı satılık kalemlere ve yolun sonundaki iktidara güvenmesin! Millet, gereğini sandıkta yapacak ve Zafer Partisi bu ihaneti sandıkta sonlandıracak.” dedi. 
VATANLARINA DÖNSÜNLER
Sığınmacıları ucuz işgücü olarak görüp Türk işçisi yerine işe alanlara seslenen Aynacı, “Bu tehdidin sadece bir başlangıç olduğunu görün! İşyerlerinizle ve ticaretinizle ilgili en kritik zamanlarda bunlar; hak, hukuk, ahde vefa tanımayacaklardır. Şartlar oluşunca iş bırakmanın ötesinde sizler büyük zararlar göreceksiniz.” diye konuştu. Suriyelilerin, Afganların emek sömürüsü ile insanlık dışı koşullarda çalıştırılmalarına da karşı olduğunu sözlerine ekleyen Aynacı, “Biz milyonlarca Suriyeli, Afgan, Pakistanlının vatanlarına insani koşullarda dönmelerini istiyoruz.” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM