2016 yılının Ekim ayında Eskişehir'deki ilk paylaşımlı ofis alanını kuran UnitOfis, merkez şubesinin ardından Dorya Şubesi’ni 16 Aralık'ta yapılan törenle hayata geçirdi. Açılışa CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Sarar Giyim Protokol Müdürü Alaattin Çoban ve çok sayıda davetli katıldı. Ayşem Gökbayrak Cer, Evren Akın, Fatih Akdağ ortaklığı ile kurulan yeni şubede; ofis ortamında çalışmak isteyen firmalar ve çalışanlar için kolaylık sağlanarak; girişimcilik ekosistemi içinde paylaşım kültürünü genişleterek, üyeler arasındaki alışveriş ve işbirliği arttırmayı amaçlanıyor.

HEDEF ULUSAL VE ULUSLARARASI BİR MARKA OLMAK

Açılış töreninde konuşan UnitOfis Cowork & Coffee Dorya Şubesi ortaklarından Ayşem Gökbayrak Cer, Eskişehir’de bundan 7 yıl önce başladıkları paylaşımlı ofis uygulamasının bugün ikinci şubesini açarak büyüdüğünü; ulusal ve uluslararası bir marka olmayı hedeflediklerini söyledi. Gökbayrak Cer, paylaşımlı ofise ilişkin şu bilgileri aktardı: “Paylaşımlı ofiste mantık; aynı alanı kullanan, birbirinden bağımsız çalışan insanların aynı imkanlardan yararlanarak ofis hizmetlerinden yararlanması. Girişimcilere, günlük çalışanlara, Home Office çalışanlara hizmet sunuyoruz. Bunun yanı sıra; aynı mekanda birbirinden bağımsız insanların ortak işler alarak başarılı işler ortaya çıkarmalarına da olanak tanıyoruz. Örneğin bir web sitesi uzmanı geldi, aynı mekan içinde; tasarımcı, marka danışmanı ve yazılımcıyı bulabilerek birbirinden güzel işler ortaya çıkarabiliyor. Hedefimiz ulusal ve uluslararası boyutta tanınan bir marka olmak, bunun için de tüm Franchise çalışmalarını tamamladık ve taleplerimiz şimdiden hazır.

Esnafa geriye dönük faiz artışı kabul edilemez Esnafa geriye dönük faiz artışı kabul edilemez

SÜLLÜ: ESKİŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ BİR HİZMET

Açılışa katılan CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ise; “Özellikle kiraların ve personel maliyetlerinin bu kadar yüksek olduğu bir dönemde önemli bir ihtiyacı karşılamış oldunuz, Eskişehir’e böyle bir hizmet kazandırdığınız için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.  

UnitOfis Cowork & Coffee Dorya Şubesi; Hoşnudiye, Dorya Residence, Ayşen Sk. No:26 B/15, 26130 Tepebaşı’nda…

UNİTOFİS HAKKINDA:

UnitOfis Cowork & Coffee’de; kendi programınıza göre ayarladığınız çalışma saatlerinizde sadece bilgisayarınızı alıp zaman kaybetmeden çalışmaya başlayabilirsiniz. Verimli, keyifli, samimi ve huzurlu bu paylaşımlı ofis alanında ihtiyacınız olan temel ofis ekipmanlarının hepsine sahip olarak işinize odaklanmak çok daha kolay. Bu alanda farklı meslek gruplarından birçok kişiyle bir arada çalışabilir, disiplinler arası paylaşımda bulunarak yan masanızda çözüm ortağınızı bulabilir ve yeni iş birliklerine adım atabilirsiniz. Unit Ofis Cowork & Coffee; ofis ortamında; çalışma masası, kilitli dolap, internet, yazıcı, tarayıcı, fotokopi, çay, kahve, su, toplantı odası gibi hizmetler sunuyor.

Editör: şenay Yıldırım