Giderek daha fazla alanda hayatımıza giren teknoloji web sitelerin kullanımını birkaç yıl ile kıyasladığımızda çok ciddi arttırmıştır. Küçük büyük tüm işletmeler dijitalleşerek işlerini sanal ortamlara taşımaktadır. Büyümeyi ve daha fazla kitleye ulaşmayı hedefleyen işletmeler, reklam geliri kazanmak isteyenler, ek gelir kaynağı oluşturmak isteyenler vs. kısacası birçok kişi çeşitli nedenlerle web siteler oluşturmaktadır.

Web siteleri internette yayınlanır hale getirmek için de her site sahibinin mutlaka domain ve hosting hizmetine ihtiyacı vardır. Bu alanda hizmet veren ülkemizin lider firmalarından biri olan Aysima web sitenizi birkaç dakikada yayına hazır hale getiren, bununla birlikte birçok avantajlı hizmet de sunar. Bu içeriğimizde yüksek performanslı web hosting hizmeti almak isteyenlerin neden Aysima’yı tercih etmeleri gerektiğine detaylı bir yanıt getireceğiz.

Aysima Web Hosting Hizmetleri

Web hosting konusunda kapsamlı hizmetler sunan Aysima’dan alabileceğiniz hizmet kategorilerini şu şekilde sıralayabiliriz:

●      Linux Hosting

●      Wordpress Hosting

●      CPU Hosting

E-Ticaret Sitelerinde Mobil SMS Onay ile Güvenlik E-Ticaret Sitelerinde Mobil SMS Onay ile Güvenlik

●      Kurumsal Hosting

●      Windows Hosting

●      Joomla Hosting

●      Opencart Hosting

●      E-Ticaret Hosting

Birlikte bu hizmetler hakkında kısa bir inceleme yapalım.

Linux Hosting

MySQL ve PHP yazılımlar için daha uygun olan yüksek performans gösteren hizmet paketleri bulunan bir hizmet türüdür. Farklı paket türleri arasından yapacağınız işleme göre bir seçim yapabilirsiniz.

Wordpress Hosting

Günümüzde neredeyse kurulan her siteden biri WordPress tabanlı şekilde açıldığından bu alanda özelleştirilmiş bir hosting hizmetine ihtiyaç duyulmuştur. WordPress içerik yönetim sistemini kullanarak site oluşturmak isteyenler direkt WP uyumlu hizmetler alabilirler.

CPU Hosting

Paylaşımlı hosting ve sanal sunucu arasındaki kullanımlara uygun olan CPU hosting hizmeti yüksek kaynak kullanımı olanağı tanıyan bir hizmettir.

Kurumsal Hosting

Kurumsal firmaların yüksek kapasite ihtiyacını karşılayan bu alanda avantajlar içeren Kurumsal Hosting hizmeti, Windows veya Linux yazılımlar için uygun avantajlar sunmaktadır.

Windows Hosting            

.NET, ASP ile hazırlanan web sitelerin MySQL, MsSQL veri tabanı gereksinimlerini gidermek için özel hizmetler içeren hosting türüdür.

Joomla Hosting

Directadmin veya cPanel paneli, LiteSpeed yüksek performans gibi imkanların sunulduğu Joomla Hosting paketidir.

Opencart Hosting              

SSD disk ve LiteSpeed ile hızlandırılmış bir hosting paketi olup OpenCart ile uyumlu hizmetler içermektedir.

E-Ticaret Hosting

E-ticaret yazılımlarının ihtiyaç duyduğu performansı karşılamak adına özel olarak sunulan hizmetlerdir.

Neden Aysima’nın Hosting Hizmetlerini Tercih Etmelisiniz?

Her alanda özelleşmiş şekilde sunduğu hizmetler ile yalnızca gerek duyduğunuz alanlarda size yardımcı olan ve bu sayede gereksiz, sürpriz vs. ödemeler çıkartmayan Aysima güvenilir ve sektörde uzun yıllardan beridir hizmet vermekte olan köklü bir firmadır.

Güvenlik ilkesinin yanı sıra kurumsallığa da oldukça önem veren Aysima uzun yıla dayalı tecrübesi sayesinde her site türünün ihtiyaçlarını çok iyi bilerek hizmet paketlerini günümüzdeki haline getirmiştir.

Bunların dışında piyasanın en kaliteli hizmetini bütçe dostu fiyatlar ile sunan Aysima her site sahibinin en iyi hosting hizmetlerinden faydalanabilmesini hedeflemektedir. Aysima ile çalışarak hem beklediğiniz güven ve şeffaflığı hem de performansı elde edebilirsiniz.

Tüm hizmetlerimiz için : https://www.aysima.com/

Editör: Mustafa YILDIRIM