Eskişehirspor taraftarları Derneği Başkanı Murat Diri ve yeğeni Ahmet Yılmaz İstiklal Mahallesi Nurgül Sokak No 26-A'da “Adam’s” isimli Erkek Bakım ve Güzellik Salonu açtı.

Açılışa, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhan Sakallı, belediye başkan aday adayları, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Eskişehir’in unutulmaz başkanlarında Aydın Begiter, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, taraftarlar, futbolcular, işadamları ve çeşitli siyasi parti yöneticileri katıldı.

Açılışta konuşan Esnaf   ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Murat Diri ve yeğenin işyerinin açmak için burada olduklarını belirterek “Eskişehir kızları ile ünlü şimdide güzel erkekleri ile ünlü olacak. Erkekleri güzelleştirmek için açılmış olan işyeri  hayırlı olsun” dedi

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal’da yaptığı kısa konuşmada;  “Murat Diri kardeşimiz böyle şık bir mekanı bize bakım yapmak güzelleştirmek için açıyor. Hayırlı uğurlu olsun rabbim bol kazançlar nasip etsin. Kazancın bol olsun kardeşim” diye konuştu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, büyük camianın büyük destekçileri Eskişehirspor’un buraya gelmesinde en büyük katkıda bulunan taraftarları seslenip teşekkür ederek, “Taraftarımızın lideri olan Murat Diri'nin yeğeni ile yeni bir yer açıyoruz. Hep beraber buradayız. Diri' ve yeğenin açacağı işyeri hayırlı olsun demeye geldik” dedi. Karacan daha sonra Murat Diri ve yeğeni Ahmet Yılmaz’ı mikrofona çağırdı.

Yeğeni ile işyeri açan Murat Diri, açışla gelen tüm katılımcılara tek tek teşekkür ederek “Teşrif eden tüm büyüklerimize Allah Razı olsun. İnşallah işyerimizi hayırlara vesile olsun. Tribünleri güzelleştirdiğimiz için erkek arkadaşlarımızı güzelleştireceğiz. Eskişehirspor trübünleri güzelleştirmek için her şeyi yaptık ve güzelleştirdiğimizi inanıyoruz.

Ahmet bu işin okulunu okuyordu bu işin tecrübesi vardı bu fikir ortaya çıktı.  Kuaför değil, sadece kadınlara özgü  olarak düşünülen bakım ve güzellik şimdide erkeklerin ilgi gördüğü bir dönem. Bizde bu konuda bir girişimcide yapalım dedik” diye konuştu.

Ahmet Yılmaz konuşmasına açılışa gelerek kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara , anne ve babasına teşekkür ederek başladı. Yılmaz şunları söyledi:

“Eskişehir’de erkeklere ilk ve tek kapsamlı geniş güzellik merkezi açmanın gururu ve mutluluğu içindeyiz.

Erkek Bakın ve Güzellik Salonumuzda; Lazer Epilasyon, Cilt Bakamı, Manikür Pedikür, Ağda, Dövme Silme, G-5 Zayıflama Masajı, Lenf Drenaj, Mezoterapi, Buhar ve Ozan Tedavisi, Gözaltı Morluk Tedavisi, Cilt Toparlama, Kırışıklık Leke Tedavisi, Tırnak Batması tedavisi, Mantar Tedavisi ve Vücut Analazi gibi hizmetler yapılacak.”