Sürekli yenilenen ve gelişen teknoloji ile birlikte çoğu alanda olduğu gibi dizi izleme alışkanlıkları da hızla değişiyor. İnternet üzerinden yayınlanan diziler, televizyon kanallarında yayınlanan dizilerden daha yoğun ilgi görmeye başlayınca, bizlerde sizin için xdizi platformunu kurmaya karar verdik. Tüm sevilen yabancı dizileri en güncel haliyle bir araya toplayarak sizlerin izlenmesine sunduk.

Yaklaşık 400 dizi bünyesinde barındıran xdizi.net anlaşılabilir yüzüyle sizlerle. Dilerseniz üyelik oluşturarak, dilerseniz de üyelik oluşturmadan dilediğiniz diziyi seçebilir ilk bölümden itibaren yayınlanan tüm bölümleri sitemiz üzerinden kesintisiz izleyebilirsiniz. Sizler için sunduğumuz yabancı dizi platformu xdizi, yayın hattında sorun yaşamamanız adına tüm yabancı dizileri size tüm kalitesiyle sunuyor.  

Xdizi.net Nasıl Kullanılır?

İsterseniz telefon, bilgisayar, tablet gibi taşınabilir cihazlar  isterseniz de internet bağlantısının yapılabildiği televizyonlarınızdan xdiziye bağlanmak mümkündür. İnternet sitemizin sağ üst köşesinde yer alan diyez (#) işaretine tıklayarak tüm dizilere ulaşabilir, dilediğiniz diziyi aratarak seçebilirsiniz. Yabancı dizi izlemek için yapmanız gereken tek şey budur. Seçtiğiniz dizinin fragmanını önceden izleyebilir, kararınızı bu yönde verebilirsiniz. Her dizinin konusu, oyuncuları, yapım yılı, ımbd puanı dizinin hemen altında sizlere sunulmaktadır. İzlemek istediğiniz dizinin başladığı sezon ve bölümden, yayınlanan son bölüme kadar xdizi yabancı dizi izle ile ulaşabilirsiniz. İzlediğiniz dizileri kaydetmek, favori listenize eklemek yada kaldığınız yerden devam etmek için üyelik oluşturarak dizi izlemenin keyfine varabilirsiniz.

Üyeliğinizi diyezin hemen yanında bulunan butona tıklayarak yapabilirsiniz. Sizlerden istediğimiz bilgiler;

·        Kendi oluşturacağınız bir kullanıcı adı

·        E-mail adresiniz

·        Parolanız

·        Adınız ve soyadınız.

Tüm bu bilgileri girdikten sonra kayıt ol butonuna tıklayarak üyeliğinizi ücretsiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Son aşama olarak, yine sayfamızın  üst köşesinde yer alan en sağdaki sekmeden giriş yapabilir, beni hatırla butonu ile bilgilerinizi kaydedebilirsiniz.

Seçtiğiniz yabancı diziyi izlemeye başlayabilir yada diziye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Sizin için her zaman olduğu gibi her konuda en iyinin peşindeyiz. İzlediğiniz dizileri puanlayabilir, yorum yapabilir ve hatta dilerseniz sizden sonraki izleyicilere spoiler verebilirsiniz. İyi seyirler dileriz!

Editör: Mustafa YILDIRIM