Yağ radyatör, evinizi ısıtmak için yemeklik yağ veya bitkisel yağ kullanan küçük, taşınabilir bir ısıtma cihazıdır. Alan ısıtıcılarına benzerler. Ancak onlara göre bazı belirgin avantajları vardır. Yağlı radyatörler, enerji faturalarını azaltmak ve daha çevre dostu olmak isteyenler için harika bir seçenektir. Ayrıca alan ısıtıcılarından daha güvenlidirler ve tüm yıl boyunca kullanılabilirler.

Yağlı radyatörlerin en iyi yanı, özellikle evin bir yerinde eski bir radyatörünüz varsa, kullanımının kolay ve çok uygun fiyatlı olmasıdır. Yeni cihazlara çok fazla para harcamak zorunda kalmadan bu kış ısıtma faturanızdan tasarruf etmenin bir yolunu arıyorsanız, bunun yerine bir mazotlu radyatör almayı düşünün! Yağlı radyatör modelleri, birçok ev için popüler bir ısıtma seçeneğidir. Kurulumu basit, ucuz ve hem radyant ısı hem de alan ısıtma sağlıyorlar.

Yağlı radyatörler, banyolar veya yüksek neme sahip diğer alanlar dışında evinizin herhangi bir odasında kullanılabilir, ancak özellikle küçük mutfaklar, banyolar ve koridorlardaki merkezi ısıtma sistemlerine yerden tasarruf sağlayan bir alternatif olarak popülerdirler. https://www.luxell.com.tr/yagli-radyator sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM