Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde boş bir arazide otların tutuşmasıyla çıkan yangın, yerleşim birimlerine sirayet etmeden itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Yangın, 71Evler Mahallesi Yaşar Kemal Bulvarı yanında bulunan otluk alanda çıktı. Alevleri gören vatandaşlar yangının yerleşim birimlerine sirayet etmesinden korkarak durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden itfaiye ekipleri alevlere su ile müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın yerleşim birimlerine gelmeden söndürüldü. Çıkan yangın sebebiyle oldukça geniş bir alandaki otların kül olduğu görüldü.
(İHA-HA-Y)
Yangın evlere sıçramadan söndürüldü
Odunpazarı ilçesinde boş bir arazide otların tutuşmasıyla çıkan yangın, yerleşim birimlerine sirayet etmeden itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Yorumlar
Trend Haberler
Eskişehirli Ecrin Ankara'da hayatını kaybetti
Eskişehir Şehir Hastanesi’nde 20 doktor gözaltına alındı
Hayatını kaybeden motosikletlinin kaza anı görüntüleri ortaya çıktı
Sadri Atam: “Futbol konuşmak istiyoruz”
Eskişehir'de hakeme saldırı kameraya yansıdı
Otogarda İçecek Tartışması Kanlı Bitti: 9 Yıl 7 Ay Ceza Verildi



