Yarıyıl tatilinin gelmesiyle karnelerini alan öğrenciler yorucu geçen okul dönemimin ardından dinlenmeye başladılar. Bazı öğrenciler ise tatili fırsat bilip kendilerini geliştirmek için spor salonlarına koştular.

 Eskişehir Muay Thai spor kulübün de spor yaparak tatillerini değerlendiren öğrenciler eğlenceli vakitler geçirirken aynı zamanda da sporun güzelliklerini yaşıyorlar.

Kulüp antrenörü Osman Baki Uçarer öğrencilerin spora olan ilgisinden memnun olduğunu belirterek tatillin spor için bir fırsat olduğunu aktardı.

Zeynep Doğa Alpay Beşiktaş'a transfer oldu Zeynep Doğa Alpay Beşiktaş'a transfer oldu

TOKİ Şehit İsmail Tetik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ceylin Yamak uzun süredir bu sporu yaptığını ve tatil dönemlerinde spora daha iyi odaklanıldığını söyledi. Ayrıca bütün öğrencilerin boş zamanlarında spor yapması gerektiğini ekledi.

Kulüp Tesisler Sorumlusu Yaşar Toprak 09 Şubat 2024 Tarihinde Kırşehir ilinde gerçekleştirilecek olan gençler İç Anadolu Muay Thai bölge şampiyonasına katılacaklarını söyleyerek bu tatilin sıkı çalışmak ve antrenman yapmak için iyi bir fırsat olduğunu belirtti. İlimizi temsil edecek tüm sporculara başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Mustafa YILDIRIM