Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi geleneksel kahvaltı etkinliğini bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Etkinliğe Eskişehir Baro Başkanı Avukat Rıza Öztekin de katıldı.

Öztekin, yaptığı konuşmada, Gençlik Meclisi Başkanı’nın ekibiyle birlikte geleneklerine sahip çıktığını belirten Eskişehir Baro Başkanı Öztekin, bu kahvaltılarının en büyük öneminin meslektaşlar arasındaki dayanışmayı arttırdığını söyledi. Öztekin,  “ Böyle olursak daha güçlü oluruz. Zaten her yönden güçlüyüz. Baromuzun üye sayısı 1020 oldu. Mesleki dayanışma artınca baroların önemi de artacaktır” dedi.

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Duygu Akyol Baro Başkanı Öztekin ve yönetim kuruluna teşekkür ederek şunları söyledi:

“Bu sene de 10’uncu dönem gençlik meclisi olarak bu kahvaltıyı düzenledik. Bizler Aralık ayında seçimimizi yaptık. Uzun süreden sonra da ilk defa bir kadın başkan oldu.  Bunun da vermiş olduğu bir mutlulukla güzel etkinlikler yapıyoruz.  Stresli bir meslek yapıyoruz. Stresimizi de böyle organizasyonlarla atıyoruz.”

                                                           

Editör: TE Bilişim