Vahim tablo artık son bulmalı Vahim tablo artık son bulmalı



Yapılan görüşmeler neticesinde 9 ilçede belediye başkan adaylarını belirlediklerini ifade eden Mandacı, şu şekilde konuştu; “Odunpazarı adayımız Dinç Biçer, Tepebaşı adayımız Emrah Altun, Çifteler adayımız Yasin Kazankaya, Mihalgazi adayımız Mehmet Güner, Mihallıçcık adayımız  Leman  Başol , Seyitgazi adayımız Mehmet Kapanoğlu, Alpu adayımız Hikmet Özkan, Mahmudiye adayımız Mustafa Emir Arslan ve İnönü adayımız Hasan Güçbilmez’dir. Diğer ilçelere yönelik istişarelerimiz devam ediyor.” dedi.  

Mandacı, genel başkanın her 3,5 günde bir bir adayları kamuoyuyla paylaşacağını da sözlerine ekledi.
Millî görüş belediyeciliğimiz efsane olarak bilinir
Millî görüş belediyeciliğinin ülkemizde efsane belediyecilik olarak bildiğini dile getiren Mandacı, “1989 yılında milli görüş belediyeciliği ülkemizin birçok şehrinde kazanmak suretiyle halkımıza en güzel hizmeti sunmuştur. Halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla başta Konya, Diyarbakır, Urfa gibi illerimizi 1989 yılında kazandık. Arkasından İstanbul ve Ankara ile 94 ruhu dediğimiz belediyecilikle bunu taçlandırdık. Geçmişte belediyeler çöple çapulla anılırken milli görüş belediyeciliği belediyeyi kazandı, çöpler toplandı, çamurlar kazıldı, çukurlar dolduruldu. Yaşanabilir bir şehir haline getirildi. Geçmişte belediyeler yolsuzluklarla anılırdı. Millî görüş belediyeciliği bunun da önüne geçti. Her kazanmış olduğu belediyenin kapısının önüne “Rüşvet alan da veren de merhundur” hadis-i şerifini yazdırmak suretiyle şehrin bir kuruşunu dahi ne yedirdi ne kendi yedi. Hep ilkleri başardı, halk ekmek büfeleri yoktu, dar gelirli insanlarımızın temel tüketim ihtiyacı olan ekmeğe rahatça ulaşabilmesi için bizim zamanımızda açıldı. Aş evlerimiz kuruldu.” şeklinde konuştu. 
Eskişehir’de bir ittifakın söz konusu olmayacağını ifade eden Mandacı, 14 ilçede ve büyükşehirde seçime kendi adayları ile gireceklerinin altını çizdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM