Ortatepe, “Eskişehir'de Büyükşehir ve Odunpazarı için çok güçlü adaylarımız var. Şehrimizde artık Yenilik şart. Eskişehir'de artık genç nesillere ihtiyaç var. Biz şehrimizde tüm teşkilatlanmaları tamamladık. Genel Başkanımız Sayın Öztürk Yılmaz'ın talimatıyla sahalardayız. Esnaf ziyaretlerimiz ve yöneticilerimizi ziyaretlerimize tüm hızımızla devam ediyoruz ve edeceğiz. Halkımıza göreve geldiğimiz günden beri bu yolda onlarla beraber yürüdüğümüzü hissettirmek tek amacımız. Planlanan ziyaretlerimiz dışında çok sayıda çat kapı ziyaretimiz de oldu ve olmaya devam edecek.

Eskişehir halkından partimize ve Genel Başkanımıza oldukça olumlu tepkiler alıyoruz. Elbette ki farklı düşünen vatandaşlarımız olacaktır. Ne olursa olsun ben yolumuzun ve amacımızın bir olduğuna inanıyorum. Gerek partimizin görüşü gerek benim düşünce yapım gereği tek bir kitlenin değil tüm emeklilerimizin, özellikle kadın ve genç kesimde olan vatandaşlarımızın yanımızda olduğunu hissetmek gurur verici. Biz bu yola tüm haksızlıklara karşı mücadele etmek, tüm mağduriyetlerin karşısında dimdik durmak, hak yememek ve yedirmemek, en önemlisi de kimseye boyun eğmemek için çıktık. Göreceksiniz her kesimden oy alacağız. Önümüzde uzun bir merdiven var. Biz bu basamakları hakkını vererek teker teker çıkıp zirveye öyle ulaşacağız. Haksız kazançla pat diye zirveye oturmak bize göre değil.

İlimiz dışında ülkemizde pek çok ilde teşkilatlanmalar ve kongre süreçleri tamamlandı. Ve görkemli bir şekilde 13 Kasım 2022 tarihinde Pazar günü Genel Kongremiz yapılacak. Tüm halkımızı kongremize davet ediyorum.”

Editör: Mustafa YILDIRIM