MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Faruk Duman; “Bizleri bugünde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Uğur Yüceses’ten devralacağımız bu görevi gücümüzün, nefesimizin yettiği yere kadar götüreceğimize söz veriyoruz. Herkese teşekkür ediyorum, var olun sağ olun” dedi.

Kongrede son kez konuşan MHP Tepebaşı ilçesi eski başkanı Uğur Yüceses, herkesten helallik istedi. Yüceses; “Bu kürsüden 3. Konuşmam ve son konuşmam. Bu süre zarfında gece gündüz bazen koşarak bazen yürüyerek ama hiçbir zaman durmadan bizlere destek olan tüm yöneticilerime, tüm dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Belki sandıklarda yansıtamadık ama gönüllerde Tepebaşı’nda birinci parti olduğumuzu biliyoruz. Karar milletimiz ve değerli hemşerilerimizindir.” dedi.

NEBİ HATİPOĞLU BU TUTUMLA YÖNETİCİLERİNİ İKNA ETMELİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter İlçe kongresinde MHP Genel Başkanı’nın İyi Parti’ye ittifak davetine yönelik konuştu. Yönter; “Çağrımızın adresi belli. Bu çağrımıza mutlaka ülke, millet ve vatan lehine bir cevap verilecektir. Eskişehir’de bütün partilere oy veren kardeşlerimizi Cumhur ittifakına ve MHP’ye destek vermeye davet ediyoruz, çağırıyoruz. Eskişehir’in geleceği için bir araya gelelim istiyoruz.” çağrısında bulundu. Nebi Hatipoğlu’nun açıklamalarına da değinen Yönter, açıklamanın yarım kalmamasını, arkasının gelmesini istediklerini belirtti.

Emeğiniz emanetimizdir Emeğiniz emanetimizdir

Yönter; “Yılmaz hocayı selamlıyorum, kendisine saygı duyuyoruz. Akademisyen kimliği var, bunca yıl Eskişehir’e hizmet etmiş. Eksik olmasın. Ama artık Eskişehir’de değişim vakti. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur ittifakı vakti. Yılmaz Büyükerşen’e seslenen Yönter;” Yılmaz Bey Eskişehir’i düşünüyorsa, Eskişehir’in geleceği için hizmet niyetindeyse cumhur ittifakına hem duası hem desteğiyle yer alması gerektiğine inanıyoruz. Nebi bey bu tutum ve duruşunda devam etmeli. Yöneticilerini ikna etmeli.” ifadelerinde bulundu.

Editör: Mustafa YILDIRIM