26 yıldır makine üretim tecrübesine sahip olan Somtaş, kağıt poşet makine üretim alanındaki faaliyetlerine 2008 yılında başlamıştır. Dünyanın her noktasında 45 ülkeye kağıt poşet makinesi ihracatı yapan marka, her geçen gün genişleyerek büyüyen vizyonuyla makine endüstrisinde öncü kuruluşlar arasında yer almayı hedefliyor.

Teknolojik gelişmeleri, inovatif fikirleri ve yenilikçi tasarımları yakından takip eden Somtaş, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından sertifikalandırılmıştır. Gıda Güvenliği Yönetim Sertifikasına sahip olarak kağıt poşet makinesi ve diğer endüstriyel makineleri üreten ve geliştiren Somtaş Makine, yüksek kaliteyi düşük maliyetlerle vadediyor.

Her Türden Endüstriyel Çanta Üretim Makineleri

Geniş yelpazeli çeşitliliğe sahip olan Somtaş Makine, kağıt poşet endüstrisinde tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek modeller sunuyor. Farklı baskı teknikleriyle çalışan ve farklı ebatlarda üretim sağlayan kağıt poşet makineleri, yüksek kalite ve güvenilir yönetim politikalarıyla hizmet veriyor. Kağıt poşet endüstrisinde makine üretiminde dünyada öncü olmayı hedefleyen Somtaş Makine, 45 ülkeye yaptığı ihracatla sektörel taleplere yüksek standartta cevap veriyor.

Somtaş Makine, sadece üretim sürecinde sağladığı inoavtif yaklaşımlarla değil aynı zamanda personel ve insan gelişimine yönelik yüksek düzeydeki hassasiyetiyle de ön plana çıkıyor. Sürekli eğitimlerle personellerinin yenilikçi yaklaşımları kavramasını ve son teknolojinin tüm özelliklerinden faydalanmayı hedefleyen Somtaş, sektöre özel çözümler üretiyor.

Müşteri Memnuniyeti Merkezli Servis Politikası

Somtaş kağıt poşet makine modelleri arasında sektörün her türden talebine cevap verebilecek yüksek kalitede makineler bulunuyor. Farklı ebatlarda ve niteliklerde kağıt poşet üretilebilmesini sağlayan kağıt poşet makineleri, üretimin daha verimli bir yapıya sahip olması için son teknolojik özelliklerle donatılmıştır. Servo teknolojisinin kullanıldığı kağıt ebatlama makinası gibi ürünler, full otomatik olarak zaman veya ayar değiştirmeden konfor dolu bir kullanım imkanı sunuyor.

Hızlı ve yüksek sayıda üretim sağlayan Somtaş kağıt poşet üretme makineleri, dokunmatik ekranlarıyla oldukça kolay bir kullanım olanağı vadediyor. Basit bir şekilde kişiselleştirilebilen makineler, otomasyon teknolojisiyle geçiş yapabilme olanağı sağlıyor. Maksimum verimlilik minimum enerjiyle çalışan bu makineler, farklı boyutlarda kağıt poşet üretebiliyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM