Şimdi sizlere yurt dışına gitme yolları konu başlığı altında yurt dışına gitmenin o kadar zor olmadığını anlatmaya çalışacağız. Faydalı olabilmesi için lütfen makaleyi sonuna kadar okuyun. Yurt dışına gitmenin birden fazla yolu vardır.

İlk öncelikle yurt dışına neden çıkmak istiyorum diye kendinize sormalısınız?

Eğer amacınız oraya yerleşip bundan sonra hayatınızı yurt dışında devam ettirmek ise bunun bir kaç yolu var. İsterseniz en kolay yoldan nasıl yurt dışına giderim oradan başlayalım.

Yurt dışına nasıl yerleşilir diye soruyorsan lütfen bu makaleyi eksiksiz oku.

Bunu eminim daha önce sizler de duymamışsınızdır. Çünkü bende yeni duydum.

İsveç’den bir kız arkadaş veya erkek arkadaş ayarlayıp onunla 6 ay veya daha uzun süreli bir ilişkiniz olduğunu İsveç konsolosluğuna kanıtlayabilirseniz İsveç’den hem oturma izni hem de çalışma izni alabilirsiniz.

Evet yanlış duymadınız.😁Sizde bu yöntem ile birlikte yurt dışına temelli olarak taşınıp hayat sürebilirsiniz.

Geçici olarak da yurt dışında yaşayabilirsiniz. İsterseniz turistik vize ile de maksimum 6 ay yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer schengen vizesi alabilirseniz ne mutlu size.

Schengen vizesi ile birlikte bütün Avrupa’yı çok da ucuza gezebilirsiniz.

Ne yazık ki son yıllarda pek çok gencimiz doğru nedenlerle yurt dışına çıkmak istiyor. Ancak çoğu ingilizcesi yetersiz olduğu için buna cesaret edemiyor. İyi İngilizce birçok yol arar ve yurt dışına gitmek ister.

Şimdi sizlere genç girişimciler programı ile yurtdışına çıkma projesinden bahsedeceğim. Genç girişimcilik programı Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir. Bir iş planınız varsa ve işinizin başarılı bir ev sahibini tanıyorsanız, yurt dışına gidebilirsiniz.

Kullanıcılar özellikle kalıcı olarak yurt dışına nasıl seyahat edecekleri hakkında sorular soruyor. Birincisi, bir Türk genciyseniz, kalıcı olarak yurt dışına çıkmanız zordur. Endişeleniyorsanız, en mantıklı şeyin yurt dışında bir kız ayarlayıp onu evlenmeye ikna etmek olduğunu düşünüyoruz. Evlilikle birlikte oturma izni ve çalışma izni alabilirsiniz.


KAYNAK : https://pekblog.com/yurt-disina-gitme-yollari/

Editör: Mustafa YILDIRIM