Çakırözer, “Zabıta emekçilerimiz gece gündüz demeden hem yurttaşlarımızın huzuru, güvenliği, hem de şehirlerimizin tertip ve düzeni için özveriyle çalışıyor. Ülkemizin dört bir yanında zabıta teşkilatımızın haftasını  kutlar, canla başla yürüttükleri çalışmaları için teşekkür ederim” dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, zabıta teşkilatınını kuruluşunun 196’ncı yılı ile zabıta haftası kapsamında Eskişehir Büyükehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek, zabıta çalışanlarını kutladı. Zabıta çalışanlarını nöbette ziyaret eden  Çakırözer, onlarla sohbet ederken, talep ve sıkıntıları da dinledi.

ZABITA HAFTASINI KUTLADI, TALEPLERİ DİNLEDİ

Çakırözer ziyaretlerinde zabıta çalışanlarına emekleri için teşekkür ederek, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Zabıtalarımız yurttaşlarımız ve şehirlerimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden canla başla, özveriyle çalışıyor. Bu hafta ülkemizin dört bir yanında zabıta teşkilatımızın kuruluş yılını ve haftasını kutlarken, her türlü zorluk ve riske rağmen yürüttükleri özverili çalışmalar için yürekten teşekkür ederim. Hem Eskişehir Büyükşehir Belediyemiz, hem de merkezde Tepebaşı ve Odunpazarı belediyelerimiz ile kırsal ilçelerimizde fedakarca çalışmalarını yürüten zabıta teşkilatımıza minnettarız. Toplumun huzuru, güvenliği için her türlü zorluk ve riske rağmen özveriyle çalışan, görevlerini yaparken tartışmalara ve saldırılara maruz kalan zabıta emekçilerimize yıpranma hakkı tanınmalıdır. Zabıtalarımızın her türlü talep ve sıkıntısının karşılanması için de mücadelemizi sürdereceğiz.”

Editör: Mustafa YILDIRIM