Aynı zamanda kampanya fırsatlar da bu sektörde hızla adınızı duyurmanızı sağlar. Gürpınar Kuyumculuk da bu işi en iyi yapanlardan biridir.

Gürpınar Kuyumculuk Hakkında

1998 senesinde sektöre giren Gürpınar Kuyumculuk, o günden beri faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir. Dijitalleşmenin artmasıyla 2021 yılında online satışa da başlayan Gürpınar Kuyumculuk, en güvenilir ve kaliteli markaları bünyesinde toplar. Üst düzeyde müşteri memnuniyeti en önemli öncelikleridir. Kaliteli ürünlerine güvenerek girdikleri bu sektörde her geçen yıl daha da başarılı olarak sektörün en iyilerinden olmaya devem ederler.

Beştaş Yüzük Çeşitleri

Beştaş, gencinden yaşlısına herkesin beğenerek kullandığı yüzük çeşididir. Oldukça şık olan beştaş yüzükler, Gürpınar Kuyumculukta birçok çeşittedir. Altın beştaş yüzük modelleri ile her ele ve yapıya uygun seçenekler sunar. İster web sayfasından ister mağazasından yapacağınız alışverişlerde yüksek kalite hizmetini garanti ederler. İster tek takarak, ister tek taşla birlikte takarak kullanabileceğiniz bu yüzük modelleri hem şık hem havalı bir görünüm elde edilmesini sağlar.

Fiyat Bilgisi 

Beştaş yüzüklerin fiyatları ise 1500 TL ve 3500 TL arasında değişmektedir. Taşının büyüklüğüne orantılı olarak artan fiyatlar mevcuttur. Siz de sevdiğinizi mutlu etmek ve ona kendi kadar değerli ve ışıldayan bir hediye almak isterseniz Gürpınar Kuyumculukta beştaş modellerini inceleyebilirsiniz.

Kaynak: https://www.gurpinarkuyumculuk.com/kategori/bestas-yuzuk-modelleri

Editör: Mustafa YILDIRIM