Ülkemizin 81 ilinden 600’den fazla öğretmen, ülkemizin iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla 81 ilde katılımcı sınıflar ile yüzer ağaç dikerek farkındalık yaratmayı amaçladılar.
Bu sosyal sorumluluk eTwinning projesi kapsamında Eskişehir’de 28 Ekim 2023 tarihinde fidan dikimi etkinliğine proje ortağı Emel Alıcı öğretmenimiz eşliğinde Eti Maden İşletmeleri İlkokulu ve proje ortağı Deniz Sağdilek öğretmenimiz eşliğinde Cemalettin Gökay Anaokulu öğrencileri katılarak projede Eskişehir'i temsil ettiler.
100 yılda her sınıf 100 ağaç dikiyor
Cumhuriyetimizin 100. Yılında "100. Yılda Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor" eTwinning projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz ağaç fidanlarını toprakla buluşturdu.
Yorumlar
Trend Haberler
TMMOB Eskişehir İKK’da görev değişimi
Kocası vahşice öldürülmüştü, şimdi O, çobanlık yaparak çocuklarına bakıyor
Vurucu ve Çekin Ailelerinin Mutlu Günü
Özgür Özel'in Eskişehir programı belli oldu
Adeta cetvelle çizilmiş 113 yıllık bu köyde çıkmaz sokak yok
Eskişehir'de bir kişi ağaçlık alanda ölü bulundu




