Erden ve Başak’a teşekkür
Ziyaret kapsamında Tuzcular Yönetim Kurulu Başkanı Dağhan Erden ve Başak Hidrolik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Başak makamlarında ziyaret edildi. Görüşmelerde kulübün mevcut faaliyetleri, hedefleri ve gençliğe yönelik projeleri hakkında bilgi paylaşıldı.
“Destek, motivasyon kaynağımız oldu”
Mahmut Solmaz, her iki iş insanının da spora ve gençliğe gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:“Sayın Dağhan Erden ve Sayın Bülent Başak’ın kulübümüze sağlayacakları maddi ve manevi destek, bizler için önemli bir motivasyon kaynağı olmuştur. Nazik ev sahiplikleri ve katkıları için teşekkür ediyoruz.”
“İş birlikleri güçlenerek sürecek”
Solmaz, 2 Eylül Spor Kulübü olarak Eskişehir’in spor kültürüne katkı sunan isimlerle daha fazla iş birliği yapmaya devam edeceklerini vurguladı.





