Moda adına sıcak ve samimi görünmekten ödün vermenize gerek yok. Bu sezon tasarımcılar 2021 kış trendleri için kabanlar ve tozluklar gibi en rahat parçalara bile stil katmanın yolunu buldular. Bu sezon aşırı karmaşık ve telaşlı olmanın aksine bu kışın trendleri tamamen uyum yakalamakla ilgili olacak. İster eğlencesi bol olan partilere gidiyor olun, ister kollu battaniye ile evde rahatlığın keyfini çıkarıyor olun, bu sezon her iki seçenek ile de tarzınızı oluşturabilirsiniz.

Geometrik Desenler

 Geometrik desenlerden oluşan baskılı bir ceket giyerek farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Kalın tabanlı botlar ile yaratacağınız kombininizi çok seveceksiniz.

Çılgın Ekose Şıklığı

 Okula dönüş anılarınıza sofistike bir selam verip hatırlamak için ekose etekleri, bedeninize oturan blazer ceket ve balıkçı yaka trikolar ile tamamlayabilirsiniz.

Jean Pantolonlar

 Tepeden tırnağa kot giyinmek, kış mevsimi için mükemmel bir seçenek olabilir. Sıkıcı görünmekten arınmak için jean kot üzerine yine aynı tonda olan kot ceketleri tercih edebilirsiniz.

Dantel Desenli Elbiseler

 Feminen dantel detaylarla tasarlanmış elbiselerle bu sezonda yapacağınız toplantıların en dikkat çekici ismi olabilirsiniz.

Trençkotlar

Sonbahar mevsiminden kış aylarına giriş yaparken her sezon en trend parçaların vazgeçilmezi haline gelen trençkotlar, bu sezonda da yerini kimseye kaptırmamaya kararlı. Gardroplara bomba gibi düşen ve bu sezonun en trend parçası olan trençkotlar ile yapacağınız kombinleri çok seveceksiniz. Uzun beyaz çizme ve deri etek ile tamamlayacağınız kombininiz ile podyumların büyülü atmosferini sokağa taşıyabilirsiniz.

Triko Takımlar

 Eşofman gibi rahat giyimin öne çıktığı bu sezonun en trend parçalarından biri, şüphesiz ki triko takımlardır. Hem rahatlığı hem de zahmet göstermeden yaratacağınız şıklığı sayesinde tek parça ile kusursuz hale getirebilirsiniz.

Evde sizi sıcak tutacak battaniye seçenekleri için https://www.blankie.co/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM