45 dk leslie kaç kalori yaktırır ? Bu soru özellikle vücudunu sıkılaştırmak isteyen kadınlar tarafından sorulmaktadır. Ülkemizde sporun yayılması ile birlikte plates sporu da popüler olmaya başladı. Plates denilince de akla ilk gelenlerden biri hiç şüphesiz Leslie’dir.

Leslie videoları ile kadınlar ve erkekler günlük sporlarını yapmakta ve daha diri bir vücuda sahip olmak istemektedirler. Peki leslie 45 dk boyunca yapılırsa ne kadar kalori yaktırır? İşte bu sorunun detaylı cevabını arıyorsanız cevabını sizler için araştırdık.

30 Dk Leslie Kaç Kalori Yaktırır?

30 dk leslie kaç kalori yaktırır sorusunun cevabı yapılan hareketlere göre değişmektedir. Aşağıda yapılan bazı hareketlerin kaç kalori yaktırdığı sizler için hazırlanmıştır.

 Leslie Sansone videolardaki hareketler ve video süreleri değiştiğinden kalori yakımı da değişmektedir. Bu videoların kaç kalori yaktırdığına bakacak olursak şu şekilde sıralayabiliriz;

*Leslie Sansone Wake Up-Walk: Bu video kalça bölgesi ve bacakları sıklaştırmak için hazırlanmıştır. Yaklaşık 90-110 kalori yaktırmaktadır.

*Leslie Sansone Cool Down Walk: Zayıflama garantisi veren videolardan bir diğeri olan bu videoda ise 80-120 kalori verilmektedir. Bu video 15 dk sürmektedir.

Diğer hareketlerin ne kadar kalori yaktıracağını? 30 dk leslie kaç adım ile yapıldığını? 45 dk leslie kaç kalori yaktırır sorunun cevabını merak ediyorsanız Nicesey web blogumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM