Ülkemizde dekorasyon tasarım ve hediyelik eşya alanında faaliyet yürüten lider kuruluşlar arasında yer alan Ahwall kurulduğu günden bu yana son derece geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergileyen kuruluş priz çerçevesi duvar saati pasta süsü tablolar bardak altlığı gibi son derece önemli dekorasyon ürünlerinin satışını gerçekleştirmektedir. Kuruluş dekorasyon ürünlerinin artık belirli bir kalıp içerisinde ve klişeleşmiş bir biçimde üretildiğinin farkına vararak Özgün tasarımcılarla paylaş hareket etmektedir. Kişilerin görmeye alışkın olduğu ürünlerin dışında kendi iç dünyalarını karakteristik özelliklerini ve zevklerini yansıtabilecek olan dekorasyon ürünlerini ortaya koymaktadır.

Ahwall ürünleri kişiselleştirebilir

Ahwall başta priz çerçevesi bardak altlığı duvar saati olmak üzere birçok ürünü bireylere özgü hale getirerek kişiselleştirebilme imkânına sahiptir. O nedenle bireylerin sevdikleri insanları ve aile farklarının isimlerinin yazılı olduğu ahşap tablo seçenekleri duvar saatleri ve daha birçok ürünü kuruluşun bünyesinde bulabilmek mümkündür. Öte yandan firma aynı zamanda gelişmiş bir teknolojiyi kullanarak etkin ve verimli bir web sitesini hayata geçirmiştir. Site üzerinden başta kişisel verilerin korunması kanunu olmak üzere müşterilerinin her türlü gizlilik unsurlarını ön planda tutarak çalışma sergilemektedir. Özellikle koranavurus pandemi sürecinde alışveriş faaliyetlerinden eğitim faaliyetlerine kadar birçok alandaki işlemlerin internet platformları üzerinden gerçekleştirildiğinin farkına varan firma bu anlamda kendisi için her yaştan bireyin kullanabileceği bir internet sitesini oluşturmuştur.

Ahwall ürünleri sıkıntısız bir biçimde ulaştırır

Ahwall müşterilerine ürün ve hizmetlerini sunarken onları her hangi bir sıkıntı ile karşılaşmaması ve ürünlerin eksiksiz olarak ellerine ulaşması için ülkemizdeki en kaliteli ve en profesyonel kargo şirketleri ile paylaş bir biçimde hareket etmektedir. Firma bardak altlığı başta olmak üzere dekoratif faaliyetlerle ilgili ayrıntıların bireylerin dekorasyon işlemlerini ve süsleme olanaklarına ne kadar olumlu etkilediğini farkına vararak küçük ayrıntılara dahi önem vererek üretim gerçekleştirir. Ahwall dekorasyon alanında Türkiye'de ve dünyada yapılan yenilikleri yakından takip ederek uzman tasarımcı kadrosu ile bu yenilikleri bünyesine hızlı bir biçimde entegre eder.

Ahwall müşteri memnuniyeti odaklı çalışır

Ahwall kurulduğu günden bu yana en büyük malzemesinden en küçük malzemesine mdf tablo seçeneklerinden bardak altlarına kadar her ürünü son derece titizlikle üretmeye ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi sergilemeye gayret gösterir. Bu nedenle sadece satış öncesinde değil satış sonrasında da müşterilerinin her türlü görüş ve önerilerini dikkate almaktadır. Bu anlamda sürekli olarak hizmet veren bir WhatsApp destek hattını da web sitesi hizmetinin yanısıra hayata geçirmeyi başarmıştır. Ayrıca kuruluş hızlı bir şekilde teslimat yapmaya gayret gösterir. Bu nedenle bireylerin sipariş vermiş oldukları ürünleri özellikle doğum günü ve özel günler için hazırlanacak ürünleri zamanında teslim etmek için var gücüyle çalışır.

Editör: TE Bilişim