Hayat pahalılığıyla mücadele emeklinin, emekçinin, yoksulun sırtından yapılamaz Hayat pahalılığıyla mücadele emeklinin, emekçinin, yoksulun sırtından yapılamaz

 Mart 2024 yerel seçimlerinin ilk aday adayı Sivriler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sivri olmuştu. Yaklaşık bir ay önce Tepebaşı Belediye Başkanlığı için yola çıkan Sivri, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. İlk ziyareti yıllardır tanıdığı Çamlıca’da yan yana esnaflık yaptığı Küpeliler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. 

EOSB Başkanı da olan Nadir Küpeli, Sivriler Grup’un Eylül 2021’de hizmete giren Mondi Home mağazası açılışında yaptığı konuşmada “Ahmet’i 35 yıldır tanırım. Çocukluğundan beri tanırım. Kendisindeki o müteşebbis ruha bizzat şahidim. Bugüne kadar yaptığı bütün işlerde son derece başarılı bir geçmişi var. Eminim ki yeni girdiği bu mobilya sektöründe de çok başarılı olacaktır. Buna olan inancım tam. Ahmet herkesin kalbini okuyor, herkese ihtiyaç olanı biliyor. Aynı zamanda birlikte uzun yıllardır ticaret de yapıyoruz. Çimento fabrikamızın da bayisidir. Dürüst kişiliği, çalışkanlığı hepimize mutlaka mihmandar olacak” demişti.
Sivri’nin ikinci durağı Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş olmuştu. İkili, kentin sorunları ve gelecek planlarına dair fikir alışverişinde bulundu.
Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i de ziyaret eden Ahmet Sivri, sivil toplum ve parti teşkilatı ziyaretlerini de ihmal etmiyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM