Akyapı genel olarak incelenecek olduğu zaman ortalama olarak 18 bin metre kare arasa üzerinde toplam 137 farklı atölyesinin yanı sıra inşaat alanları ile metal boyama sektörü içerisinde geniş bir alan, teknik altyapı ile beraber merkezi konum gibi birçok ihtiyaçların karşılanmasına olanak sunuyor. Akyapı Metkap 74 bin 845 metre kare alanın yanı sıra 14 bin metre kareye kadar genişletilebilir konumlarda olması da atölyelerde farklı metrekare ihtiyaçların rahat bir şekilde karşılanmasına olanak sunuyor. Atölye genelinde kat yükseklikleri 6,5 metre konumlarına olurken 8 metre seviyesine kadar da çıkabiliyor. Metkap alanlarında verilen hizmet ile her açıdan ayrıcalıklı bir konumda yerini alıyor.

Mimarlık alanlarında özel bir şekilde tasarımları yapılan proje genel olarak biri birine sirkülasyon sistemleri ile bağlı iki farklı bloklardan da meydan geliyor. Bu sirkülasyon sistemleri sayesinde atölyelerin yer aldığı tüm katlar araçlar adına kesintisiz bir şekilde sirkülasyon sağlamaya devam ediyor. Bu durum da her kata ayrı bir şekilde erişebilir imkanı sunmaya devam ediyor. İki farklı blok hizmetlerinin yanı sıra teknik ve otopark alanlarına ayrılmış konumda olan teras katları da dahil edilecek şekilde 5 farklı katlardan meydana geliyor. Her atölye için özel ve misafir otoparklarının da yer alması büyük bir avantaj konumunda gözleniyor.

Metkap Proje Özellikleri Nelerdir?

Metkap Akyapı sayesinde proje genelinde her atölye içerisinde bir adet olacak şekilde doğalgaz girişleri yer alırken metre kare alanlara 250 watt enerji elektrikleri sunmaya devam ediyor. Bu enerji güçleri farklı ihtiyaçlara uygun olacak şekilde artırma adımları sağlanırken yedek trafo alanları için de imkanlar sunuluyor. Proje içerisinde bir yandan da metal ile plastik kaplama sektörüne karşı ihtiyaç duyulan durumlar olması kimyasal karışımlı suya dayanıklı olan zemin yalıtım sistemlerine de imkan sunuyor.

Metkap projesi detayları genel olarak Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantısı' na 5 dakika, TEM Otoyolu'na 10 dakika, E5 Otoyolu'na 12 dakika, İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Ambarlı Limanı'na 30 dakika olarak uzaklıklarda yerini almaya devam ediyor. Ülkemizde sanayi ile yatırım sektörü içerisinde hızlı bir şekilde büyümeye devam eden bölgeleri olarak bilinen Arnavutköy ile Hadımköy içerisinde yer alan proje genelinde metal ile plastik kaplama alanlarında da operatörler ile sanayi merkezi içerisinde yer alma avantajlarını sunmaya devam ediyor.

Şehir Projesi Seyran

Metkap sayesinde Seyran şehir konumu ve mimari konuma olan farklı ayrıcalıkları ile yaşam alanlarını ilgilendirmeye de devam ediyor. Günümüze kadar en yüksek olan primleri sunan yaşam odaklı projeler genelinde olmasının yanı sıra elde edilen deneyimler projelerin en ufak yatırım ya da yaşam projesi olarak sınıflandırılamadıkları konuma odaklanmayı da hep başarmıştır.

Editör: Mustafa YILDIRIM