Entekno ailesinin köpeği Kahve'nin eşliğinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 7. Cadde üzerinde atıklar toplanarak devam edilen etkinlikte; çevre duyarlılığını somut bir şekilde göstermek için, toplamda 46,6 kilo atık toplandı.

SERGİ VE ÖDÜLLER

Dünya Çevre Günü’nde çalışanların ve çocuklarının katıldığı bir yarışma düzenleyerek çevre bilincini yaygınlaştırmak için önemli bir adım attıklarını ifade eden Entekno Materials Genel Müdürü Dr. Oktay Uysal, “Onların sağladığı resimler, atıklardan üretilmiş çeşitli eşyalar, süsler, yazı vb. fabrikamızda sergilendi ve her bir katılımcıya ödülleri dağıtıldı. Bu hediyelerle gençlerimizin, çocuklarımızın doğayı ve çevreyi daha da sevmesini ve korumasını teşvik etmeyi amaçladık. Ödüllerin dağıtılmasının ardından, birlikte toplu bir fotoğraf çekimi yaparak bu anı ölümsüzleştirdik ve Entekno ailesinin bir parçası olmanın gururunu yaşadık.” diye konuştu.  

HER ZAMAN DEVAM EDECEK

Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde faaliyet gösteren Entekno Materials Genel Müdürü Dr. Oktay Uysal, “Bu etkinlik sayesinde, çevremize biraz daha temizlik katılabilmenin, toplumu bilinçlendirmenin mutluluğunu yaşadık. Söz konusu sürdürülebilirlik ve toplumsal duyarlılık çalışmalarına sadece özel günlerde değil her zaman olduğu gibi devam ettireceğimize tekrar söz verdik ve kuruluşumuzun ajandasında yer alan çalışmalara devam etmekteyiz.” şeklinde konuştu.

Editör: şenay Yıldırım