Sevgili Gençlerimiz Sevgili Gençlerimiz

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Çomaklı, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize devretmiş olduğu bayrağın, bugün il yönetim bazında devir teslimi gerçekleştirildi. Bu görevin ne kadar kutsal olduğunu, bu işin ruhuna vakıf olanlar, bu işin derinliğinden gelen herkes çok iyi bilmekte. Devralan arkadaşlara başarılar diliyorum.” dedi.

“Bizi yalnız bırakmayın”

Kadınlar bizim giremediğimiz yerlere de ulaşabilirler diyen Çomaklı, “Yeni bir siyasi sürece giriyoruz. Bu konjonktürel süreçte, Alperenlerimizi ve partimizi yalnız bırakmayacak olan bir kesim var. 61 milyon oyun yüzde 51’e yakını kadın. Biz erkekler olarak şu anda tek kanatlı gidiyoruz. Buradan ablalarıma, kardeşlerime, annelerime, teyzelerime sizin huzurunuzda söylemek istiyorum. Lütfen bizi bu konuda yalnız bırakmayın. Kapı bizim davamızı, bizim niyetimizi, kim olduğumuzu anlatın.” ifadesini kullandı.

Eskişehirlilere seslenen Genel Başkan Yardımcısı; "Alperenler güzel temiz insanlardır. Bu toprağın insanlardır, bu toprağın fikirlerini en iyi anlatan insanlardır. Eskişehirliler Alperen ocaklarına ve Büyük Birlik Partisi'ne desteklerini esirgemesinler." dedi.

Eskişehir Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman, son zamanlarda yaşanan terör saldırılarına karşı “Hain, hainlik yapmaktan vazgeçmemekte, bölücü terör örgütü PKK kahpelikte sınır tanımamaktadır.Biz Alperen Ocakları olarak memleketin dört bir yanından terör ve terör destekçilerini lanetliyor, aziz şehitlerimizi de rahmetle yâd ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Kocaman, “Bu sancağı daha yükseklere taşıyarak, bizden sonraki nesillere hakkınca teslim etmek gerekmektedir. Bu yolda hizmet etmek şereflerin en büyüğüdür. Geleceğimizin teminatı olan gençleri milli ahlak ve manevi bilinç ile yetiştirmek için bütün çabaları sarf etmeliyiz.” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM