Altın harf kolye modelleri sayesinde hediye alabilir, uzun seneler kullanacağınız şık bir aksesuar temin edebilirsiniz. Hemen her giysiye uyabilen altın harf kolyeler, modası geçmeyen tasarımlarla beraber, fark yaratan sonuçlar vermektedir. Gold Küpe mağazamızda yer alan kolye kategorisine gelerek bu ürünleri sipariş edebilirsiniz.

Altın Harf Kolye Nedir?

Harf kolye, kolye zinciri ve harf şeklinde pandantif malzemesi olan, altından yapılmış ürünlerimizi tanımlar. İnceliği değişen zincirlerin uç kısmına tekli veya çoklu harf eklemesi yapılarak, şık bir kolye tasarımı elde edilmektedir. Altın harf kolyelerin kullanımı her yaş için uygundur. Bu açıdan hediyelik almak isteyenler için de son derece ideal bir ürün olarak bilinmektedir.

Altın Harf Kolye Çeşitleri

Gold Küpe mağazamızda, altın kolye modellerlinin tamamını 14 ayar ve 585 damgasıyla bulabilirsiniz. A’ dan Z’ ye tüm harflerden oluşan kolye çeşitlerimizi değerlendirmek üzere inceleyebilirsiniz. Her harfi oluşturan tasarımlar kendi içerisinde değişmektedir.  Sayfamızı inceledikten sonra karar vererek, hediyelik ve diğer amaçlarla kolye alabilirsiniz. Dilerseniz küpe ile kombin ederek daha da şık görünüm kazanabilirsiniz.

Masa tenisi severlere hitap eden PingPongs Cafe açıldı Masa tenisi severlere hitap eden PingPongs Cafe açıldı

Altın Harf Kolye Ucu Nasıl Seçilir?

Harf kolyenin uç kısmındaki harfi nasıl seçeceğiniz tamamen kendinize bağlıdır. Sembolik olarak harfin neyi ifade etmesini istiyorsanız o harfi alabilirsiniz. Sembolik harfler, ismi, bir amacı veya başka bir durumu ifade edebilmektedir. Hediye veren ve alan kişinin arasındaki bağa göre farklı durumlar yaşanabilmektedir.

Harf kolye ucuna eklemeler yaparak seçimi sürdürebilirsiniz. Tek harfle sınırlamadan, ek desenleri olan diğer kategorilerden de altın harf kolye alabilirsiniz. Bir zincire bağlı çok sayıda uç ile beraber harf kolyeyi çeşitlendirmiş olursunuz.

Altın kullanacak olan kişinin alerjik durumu olmamasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Özellikle hediye alacağınız zaman bu durum daha da öne çıkmaktadır. Altın kolyeyi alerjisi olan birine aldığınızda, iade sürecimizdeki prosedürleri uygulayabilir, canlı destekten isteklerinizi söyleyebilirsiniz.

Özel günlerde alabileceğiniz en iyi hediyelerden biri harf kolyelerdir. Ek olarak küpelerle beraber kolye setlerini de hediye edebilir, etkili bir kombin yapabilirsiniz. Örneğin sayılardan oluşan altın küpe modelleri de oldukça etkili görünmektedir.

En Çok Satılan Altın Harf Kolyeler

Gold Küpe mağazamızda, en çok satılan altın harf kolye modellerimizi en kısa sürede alabilirsiniz. Popüler ürünleri yakından incelemeniz sayesinde, ürün özellikleri, teknik açıdan gram ve benzer detayları görmüş olursunuz. Modellerde yer alan kolye görsellerini kendinizle kıyaslama yaparak seçimleri kolay hale getirebilirsiniz.

Harf kolyeleri çocuklara hediye alacaksanız, nazar boncuklu küpelerle birlikte set oluşturmanız önerilmektedir. Hediye paketlerimiz, siparişinize özel olarak hazırlanmakta ve yeni bir başlangıca da zemin sağlamaktadır. Çocukları mutlu etmenin en güzel yollarını sunuyoruz. Tüm kategorilerimizdeki ürünlerle birlikte geç kalmadan başvurabilirsiniz.

14 Ayar Altın Harf Kolye Fiyatları

Altın harf kolye fiyatlarımız düzenli olarak değişikliğe uğramaktadır. Gram altın fiyatları değişken bir yapıda olduğu için piyasa genelindeki kolye fiyatına göre farklar oluşabilmektedir. Kolye modelleri ve genel altın piyasa durumu kapsamında güncel fiyatlarımız belirlenmektedir.

Harf kolyeleri kampanya döneminde alırsanız avantaj yaşayabilirsiniz. Toplam fiyat bakımından, uygun kampanyalardan seçim yaparak çoklu alım yapabilir, setleri kendinize ve sevdiklerinize oluşturabilirsiniz.

Gold Küpe olarak genel fiyat skalası oldukça uygun bir siteyiz. Ürün seçiminize katkısı olacak kredi kartı taksitleri, havale ile ödeme seçeneği ve daha fazlası sizleri beklemektedir. Banka havalesiyle kolyeleri ödemek istediğinizde, canlı destek hattını kullanmanız önerilmektedir.

Gold Küpe14 ayar altın harf kolye fiyatlarımızdan güncel şekilde haber almak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM