Annelerimiz hayatımızda ne büyük, ne yüce bir yeri olduğu tabiki anlatmakla bitmez. Zira bir gün değil her gün annelerimizin günü olmalı. Varlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren annelerimize alacağımız güzel ve anlamlı bir hediye onlara verilen bu özel günün unutulmaz olmasını sağlar.

Mayıs ayının güneşli havasına denk gelen anneler günü için annenize şık, mevsimlik bir bluz, fular alabileceğiniz gibi dilerseniz annenizin tarzına uygun olduğunu düşündüğünüz bir kol saati hediye ederek verdiğiniz hediyeyi annenizin her an yanında taşımasını sağlayabilirsiniz.

Anneler günü için alınabilecek hediyeler arasında ilk akla gelen şüphesiz çantadır. Kadınların çantalara olan düşkünlüğü düşünüldüğünde, annenize sevdiği model ve renkte bir çanta hediye etmeniz onu çok mutlu edecektir. Çantalar, hem kullanışlı bir hediye olması hem de yanında taşıyacağı ve sizi hatırlatan bir hediye olması sayesinde çok tercih edilen hediyelerden biridir.

Modaya olan ilgileri ile kadınlar kıyafetlere bayılırlar. Anneler gününde annenize alacağınız mevsimlik bir hırka ya da güzel şık bir bluz her giydiğinde sizi hatırlatacak hediyelerden birdir.

Takıları da unutmamak gerek…Kolyeler, küpeler, bileklikler kadınların şıklıklarını tamamlayan aksesuarlardır. Annenize güzel bir kolye hediye etmeniz boynunda taşıdığında hem onu hemde sizi mutlu edecektir.

Yukarıda önerilen ürünleri ve bu ürünlere benzer tüm anneler günü hediyeleri NevÇarşı AVM’de sizler de bulabilirsiniz.

Üsküdar ilçesinde bulunan NevÇarşı AVM, saat 10 ile 22 saatleri arasında hizmet vermektedir. Sizlerde hem annelerinize hem de tüm sevdiklerinize hediye almak için NevÇarşı Üsküdar AVM’yi tercih edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM