Haksız cezalar toplum vicdanını derinden yaraladı Haksız cezalar toplum vicdanını derinden yaraladı


12 şehit verdiğimiz saldırıyı kınamak için TBMM Genel Kurulu’nda okunan ortak bildiriye CHP’nin imza atmamasına yönelik bir tepki de AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’ndan geldi. Hatipoğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi’ni ‘terör yanlısı yapılarla iç içe’ olarak nitelendirdiği sosyal medya paylaşımı sonrası CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan’dan cevap gecikmedi. 
“Gündemde kalmak için her yolu deniyor”
Hatipoğlu’na, kendisini gündemde tutmak için her yolu deniyor diyen Arslan, “Milletvekili seçildiği günden bu yana yaptığı açıklamalar ve nihayetinde gerçekleştirdiği siyasi tavrı ile oradan oraya savrularak, kendini gündemde tutmak için her türlü yolu deneyen; dünün İYİ Partilisi, bugünün AKP’lisi Nebi Hatipoğlu; yeni gittiği partisinin 21 yıllık kesintisiz tek başına iktidarında, geçmişte terörle mücadele konusunda yapılan, yapılmayan ne varsa aynaya bakıp yüzleşmek yerine hamaset yaparak şehitler üzerinden ucuz, iğrenç, haksız ve hadsiz siyasetiyle, kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP’ye mensuplarına, yanı sıra CHP’ye gönül veren milyonlarca yurttaşımızı terör ve terör örgütleriyle ilişkilendirmeye kalkmış!” diyerek sert çıktı. 
“Herkes haddini bilsin”
 “CHP belediye başkan ve adaylarına verilecek oyun kime hizmet edeceğini iyi düşünün” ifadesiyle Hatipoğlu’nun Eskişehirlilere saygısızlık yaptığını ifade eden Arslan, “Herkes haddini bilsin, CHP’nin nereden gelirse gelsin her türlü teröre ve terör örgütlerine karşı dün de bugün de tavrı nettir. Suudi Kral için milli yas ilan edip mehmetçiklerimiz için etmeyenlerin peşine takılacak bir CHP yok, olmayacak. Ne şeytanlıklarla muhatap olacağımızı görüyoruz. Ne sizden ne de ağa babalarınızdan korkmuyor, kendimize ve halkımıza güveniyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM