Yüce Meclisimizin doğum günüdür Yüce Meclisimizin doğum günüdür

 

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi olarak tüm seçim bölgelerinde kendi logoları ve adayları ile seçime katılacaklarını belirten Altun, “Geçtiğimiz cuma günü Genel Merkezimde gerçekleştirilen Belediye Başkanları Aday Tanıtım. Toplantısında açıklanan 49 belediye başkan adayları arasında Teşkilatlarımız, İl Başkanımız ve Genel Başkanımızın taktirleri ile Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmanın gururunu yaşıyorum. Doğduğum günden beri yaşamımı ve ticari hayatımı sürdürdüğüm Tepebaşı ilçemizde bizzat yaşayarak görmüş olduğum eksiklikler, yapılmayan hizmetler ve tutulmayan vaatler beni Belediye Başkan adayı olmam konusunda teşvik etmiştir.” açıklamasında bulundu. 
Projelerimiz hazır
Projelerinin hazır olduğunu ifade eden Altun, “Projelerimiz hazır! Profesyonel kadrolarımız ile yıllardır yürütmüş olduğumuz saha çalışmaları sonrasında her mahallemiz için ayrı projeler ürettik. Sosyal donatılardan imar sorunlarına kadar birçok alanda hızla hayata geçireceğimiz projelerimizi gerçekleştirmek için sabırsızlanıyoruz. Tepebaşı ilçemiz hak ettiği ve özlediği belediyecilik hizmetlerine 31 Mart günü Yeniden Refah Partimizin zaferi ile kavuşacaktır.” dedi. 
Bir kültür merkezi dahi yok
Toplantı sonrası basının sorularını yanıtlayan Altun, Tepebaşı’nın mevcut yönetimi hakkında eleştirilerde bulundu. Altun, “Tepebaşı bölgesiyle alakalı ortak problemler ve mahalle mahalle ayrı problemler var. Öncelikle, imar planında rantsal değil kentsel bir dönüşüm istiyoruz, bununla ilgili önemli projelerimiz var. Tüm imar planlarının fay hatlarına göre belirlenmesi gerekiyor. Tüm Eskişehir’de olduğu gibi Tepebaşı’nda da altyapı ve üstyapı sorunu var. Buraya gelirken bile Batıkent bölgesinde arabayla zor geçtiğim yerler oldu, göletler oluşmuş. Kanalizasyona akan kanallar yok maalesef. Bu bölgede sosyal donatılar eksik. Bir kültür merkezi bile yok.” şeklinde konuştu. 
2 dönemdir Tepebaşı’na çivi çakılmıyor
Mevcut Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a yönelik de konuşan Altun, “Ahmet Bey seçildiği ilk dönemlerde Eskişehir’e güzel hizmetler yaptı ama son 2 dönemdir Tepebaşı bölgemizde bir çivi bile çakılmıyor desek yeridir. 4 dönem belediye başkanlığı yaptı, yapmaya da devam ediyor. Çok başarılı olduğu için değil, karşısına daha güçlü bir rakip, isim çıkmadığı için kazanıyor.” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM