Taşar, “Bugün; burada toplanmamızın nedeni, maalesef çok üzücü ve çirkin bir saldırı. Şu anda, Eskişehir’de bir kamu kuruluşunda görev yapan bir aymaz,  Ulusal Kurtuluş Savaş’ımızın Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve 1. Cumhurbaşkanı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve annesine çirkince saldırıda bulunmuştur.

   Bu hain, Afyonkarahisar Şuhut’da Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurdunda müdür olarak görev yaparken sosyal medya üzerinden, Atatürk’e ve annesine ağza alınmayacak,   paylaşımlarda bulunuyor. Bu kişi, kamu görevlisi olmasına rağmen görevden alınmıyor ve cezalandırılmıyor. Aksine, ödül olarak Eskişehir’e tayin ediliyor. Şu anda da, Cumhuriyet kenti Eskişehir’imizde Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı, Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurdunda, müdür olarak görev yapmaktadır. 

Eskişehir halkı, Cumhuriyete ve Atasına bağlı bir kenttir. Ve böyle  saldırıları asla kabul etmez ve etmeyecektir.

Yetkilileri, buradan uyarıyoruz. Kurtarıcımız ve Kurucumuz Atatürk’e çirkince saldıran bu kişi hakkında derhal soruşturma açın ve görevden açığa alın. Bu kişinin, gencecik pırıl pırıl üniversite öğrencilerinin yaşadığı öğrenci yurdunda müdür olarak değil, herhangi bir kamu görevlisi dahi olması kabul edilemez.

  Bu kişi, Eskişehir’e ödül olarak mı? tayin edildi. Açıklanmasını istiyoruz.

   Biliniz ki, bu hainin   saldırılarına göz yummak, onu aklamak. Bu çirkinliklere,   ortak olmaktır.

 Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi olarak,  Atatürkümüze yapılan bu   saldırıyı kınıyor ve gerekli hukuksal sürecin takipçisi olacağımızı buradan açıklıyoruz. Tarihe not düşüyoruz,   hesabını elbette birgün er geç soracağız. Bu çirkin saldırının sahibi ve göz yumanlar hukuk karşısında kesinlikle hesap vereceklerdir”

       

Editör: Mustafa YILDIRIM