35 yıldır aktif olarak otel ve rezervasyon işlerinin içerisinde kendine yer edinmiş olan Barboon, uzman kadrosu ve kalitesiyle; konaklama ve otel sektörüne oldukça büyük hizmetlerde bulunmaktadır. Protel tarafından geliştirilmiş olan bu firma, portföyünde 3.600’den fazla kurumsal müşterisi olmakla beraber, 12.000 gibi bir büyük rakamda POS terminali bulunuyorken, 100.000’i aşkın otel odasıyla da birlikte alanında lider bir firma konumunda yer almaktadır.

Barboon firması sayesinde otel rezervasyonlarında doğrudan hizmet alabilirken, bu süreci oldukça kusursuz ve bir o kadar da kaliteli bir şekilde görebilir ve yönetebilirsiniz! Uzman kadrosuyla birlikte 7 gün 24 saat hizmetinizde olan Barboon, kendi web siteniz aracılığıyla düşük komisyon ücretiyle beraber kâr marjını da bir hayli yükseltmektedir. Müşterilerinizin konumuna göre fiyatlandırma ve kampanyalar sunan Barboon, bu hizmetiyle de göz dolduruyor!

Barboon Kanal Yöneticisi

Barboon Kanal Yöneticisi, tek bir platform aracılığıyla kanallarda bulunan online satış rezervasyonlarınızı yönetebilirsiniz! 60’tan fazla acenteyle anlaşmalı olan Barboon, farklı fiyatları görebilir; tanımlayabilir ve satışlarını oldukça kolay ve pratik bir şekilde yönetebilirsiniz! OTA üzerinden yapılan bütün otel rezervasyonlarını kolay bir şekilde otelinizin PMS sisteminden ulaşabilir; overbooking telaşı olmadan web tarayıcıları üzerinden müsait olup olmadığına dair kolayca bilgi edinebilirsiniz!

Barboon Otel Web Sitesi Tasarımı 

Konaklama veya otel firmanızın kendisine ait bir web sitesi bulunmadığı takdirde; Barboon firması sizlere bu hizmeti de sunuyor! İşletmenize has tasarımıyla sizlere bir web sitesi sunan Barboon, bu web sitesi sayesinde kolayca rezervasyon alabilir ve kendi kalitenizi gösterebilirsiniz! İşletmenize; sizin kendi isteklerinize özel olarak dizaynı sağlanır ve bu sayede müşterilerinizi kendi web sitenizde ağırlayabilirsiniz! Bu sayede işletmenizin web sitesi üzerinden kampanyalar; fırsatlar ya da hediyeler sunabilir, müşterilerinizin memnuniyeti sağlayarak kendi kalitenizi ortaya koyabilirsiniz!

Barboon Oteller için POS Sistemi

Barboon Sanal POS Sistemi sayesinde, rezervasyon motorunuzu kurduktan sonra anında satış yapmaya başlayabilirsiniz. Her banka için ayrı bir sözleşme imzalayarak; müşterilerinize kolaylık sağlayabilir, onlara kaliteli hizmet vererek memnuniyetlerini sağlayabilirsiniz! Tüm banka kartlarına özel olarak taksitli ya da tek seçim özelliğiyle, müşterilerinize kolaylık sağlayarak maddi açıdan yardımcı olabilirsiniz! 3D güvenliğiyle beraber, herhangi bir zorluk çekmemek için hem müşterilerinizi hem de kendinizi güvence altına alabilirsiniz!

Barboon ETahsilat Sistemi
Misafirleriniz otelinize gelmeden internet üzerinden banka veya kredi kartları ile ödeme gerçekleştirebilir, tek link ile ödeme alarak süreçleri hızlandırabilirsiniz. Barboon etahsilat sistemi ile tanışmak çok kolay.

Detaylı bilgi için Barboon.net

Editör: Mustafa YILDIRIM