Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, hemen her fırsatta Eskişehirliler ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Kent esnafı ile de buluşmayı sürdüren Başkan Ataç, Şirintepe Mahallesi’nde semt pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafının yanı sıra alışveriş yapan mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Ataç, vatandaşlar ile sohbet etti.

“2023 Türkiye’sinde soğan fiyatını tartışıyoruz”

            Pazar ziyaretlerine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Bizler sadece seçim öncelerinde değil, her zaman halkımız ile iç içe, yan yanayız. Bu sayede de vatandaşlarımızın, esnafımızın nabzını tutuyoruz. Son zamanlarda yaptığımız ziyaretlerde esnafımızın da vatandaşlarımızın da tek bir isteği olduğunu gözlemliyorum; değişim. Yıllardır süren sosyal baskılar, kötü yönetilen ekonomi, üstten ve kibirli yönetim anlayışı, mülteci politikası, ayrıştırıcı-kutuplaştırıcı siyasi söylemlerden ülkemiz yoruldu. Şu tezgahlardaki fiyatlar bile ülke durumunu gözler önüne sermeye yetiyor. 2023 Türkiye’sinde soğan fiyatını tartışıyoruz. Vatandaşlarımız zorlu hayat koşullarından, ağırlaşan ekonomik şartlardan bıktı. Halkımız baharı bekliyor, o bahar da artık kapıda” diye konuştu.

            Kendisini iş yerlerinde ağırlayan esnaflar ve Şirintepe sakinleri de Başkan Ataç’a ziyareti için teşekkür ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Ataç’a Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Nazan Erşahin, Hasan Tutucu ve Yaşar Tepekaya ile  Şirintepe Mahalle Muhtarı Selami Çetin ve Uluönder Mahalle Muhtarı Hasan Güler de eşlik etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM