Bianco carrara mermer dünya üzerinde en sık kullanılan ve en çok tercih edilen mermer çeşitleri arasında yer almaktadır. Bu ürünü kullanmak öncelikle aşınmaya dayanıklı bir ürün olduğu için son derece sağlam zeminlerin ortaya çıkmasına neden olur

İtalyan beyaz mermer çeşitleri arasında en çok beğenilen ürünlerden biri olan Bianco carrara mermer aynı zamanda iç ve dış mekanlarda estetik bir görünüm sağlar. Bianco carrara mermer güçlü bir cila tutma özelliğine sahiptir bu da onu daha dayanıklı hale getirmektedir. Bianco carrara mermer sıcaklığa karşı da oldukça dayanıklıdır bu yüzden aşınma kırılma çatlama gibi sorunlarla karşılaşılmaz. Öte yandan bu mermer çeşidinin üzerinde gri damarlar bulunması nedeniyle oldukça estetik bir görünüm ortaya çıkmaktadır. Aslında beyaz mermer skalası içerisinde yer alan bu mermer çeşidi daha çok griye yatkın dumansı bir gri olarak ifade edilebilir. 

Savaş granit mermer en kaliteli mermer çeşitlerini müşterilerine sunar

Savaş Granit Mermer kurulduğu günden bu yana dünya üzerinde en kaliteli mermer çeşitlerinin müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Başta İtalyan beyaz mermer çeşitleri olmak üzere birçok granit ve mermer çeşidine uygun fiyatlarla tüketiciye ulaştırır. Kaliteli şık ve estetik görünen bütün objelerde mermer tasarıma yansımaları olduğuna inanan Savaş Granit Mermer, mermer şıklığından her evin ve her yaşam alanının faydalanması gerektiğine inanır. Calacatta mermer çeşidini de bünyesinde barındıran kuruluş ürün ve hizmetleri ile çokça tercih edilmektedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM