Bilek & Birsen Hukuk ve Danışmanlık Ofisi Kurtuluş mah. Uzun sok. No:8/6'da Eskişehirlilerin hizmetine açıldı.

Av. Cihan Birsen ve Av. Beyzanur Bilek'in ortaklığı ile açılan ofisin seçkin davetli listesinin katıldığı açılış organizasyonunda Eskişehir'in iş, sanat ve siyaset dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Açılışta birer konuşma yapan kurucu ortaklar katılımcılara teşekkür ederken Bursa eski milletvekili Önder Matlı ve Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız da söz alarak hukuk ofisinin hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

3 yıldır avukatlık mesleğini sürdüren Cihan Birsen ve Beyzanur Bilek, büyük bir ortaklık kurmak ve Eskişehir'e bir yeni vizyon katmak için yola çıktıklarını ifade ettiler. Avukatlık ve temsil faaliyetleri noktasında Eskişehir'de farklı bir hukuk hizmeti, sunmak istediklerini belirten Cihan Birsen, "Öncelikli portföyümüz ticaret şirketleri olacak. Eskişehir'de organize sanayi bölgesi günden güne de büyüyor, dolayısıyla hedef kitlemiz büyük." şeklinde konuştu.

Aldıkları eğitimin yanı sıra donanımlarını ve tecrübelerini birleştirerek, kurumsal bir ortaklık yapısı oluşturmak istediklerini dile getiren Beyzanur Bilek, ise; "Özellikle kurumsal şirketler ve uluslararası düzeye yayılmış şirketlerin küçük şehirlerde kurumsal destek almasını sağlamak istiyoruz." dedi.

Dist Organizasyon eşliğinde dualarla açılışı yapılan Bilek & Birsen Hukuk ve Danışmanlık Ofisi'nde kurdele kesiminin ardından konuklara ikramlarda bulunuldu.

Editör: Mustafa YILDIRIM