Eskişehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ESİAD)  “Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Eskişehir, Dünü, Bugünü ve Yarını” temalı programı kapsamında “Eskişehir’e Değer Katanlar” temalı ziyaretlerini sürdürüyor.

ESİAD heyeti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete ESİAD Başkanı Kenan Işık, Genel Sekreter Varol Sönmez, yönetim kurulu üyeleri Kamil Emeksiz, Elif İbek, Mehmet Şahbaz ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Gürdal Abacı katıldı.

Nazik misafirperverliği nedeniyle Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden ESİAD Başkanı Işık, “Eskişehir’in, Cumhuriyetin 2. Yüzyılında çok daha iyi noktalara taşınabilmesi için Eskişehir, Dünü, Bugünü ve Yarını temalı bir program başlattık. Bu programın bir parçası olarak Eskişehir’e Değer Katanlar temalı ziyaret ve etkinlikler yapıyoruz. ESİAD olarak şehrin tüm paydaşları ile birlikte gelecek yüzyılın inşasına başlarken birlikte hareket etmeyi, bu temelleri atarken geçmişi iyi anlayıp, analiz edip, birikim ve tecrübeleri dikkate alarak bir yol haritası belirlemenin önemine inanıyoruz. Bu nedenle başta eğitim ve şehircilik olmak üzere ortaya koyduğu vizyonla Eskişehir’e büyük değer katan Başkan Büyükerşen’e teşekkür ediyoruz.” dedi. Işık ayrıca Büyükerşen’i ESİAD üyeleri ile de bir araya getirmek üzere davette bulundu.

Nazik ziyaret nedeniyle teşekkür eden Büyükerşen, Işık ve ekibinin anlamlı projesinin şehre de önemli bir katkı sunacağını ifade etti. Konuşmaların ardından Işık, Başkan Büyükerşen’e Eskişehir’e kattığı büyük değer nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

 Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM