Bursa’da Son Dakika Güncel Haberler Bursa’da Son Dakika Güncel Haberler

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği'nin (ESÇEVDER) olağan genel kurulu tek adayla gerçekleştirildi.  Mevcut başkan Sadık Yurtman yeniden başkan seçildi

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneğinin (ESÇEVDER) olağan genel kurulunun açılışında konuşan mevcut başkan Sadık Yurtman, görev süresince Eskişehir’de yaşanan çevre sorunlarının çözümü için mücadele ettiklerini söyledi. Kaymaz bölgesinde yapılması planlanan siyanürlü atık toplama havuzunu engellemek için büyük çaba gösterdiklerini hatırlatan Yurtman, “Bu dönemde gündemimiz Alpagut’a yapılması planlanan siyanürlü atık toplama havuzuna engel olmak. Çevre derneği olarak şehrimizi ilgilendiren her türlü sorunla mücadele etmeye devam edeceğiz.1 şeklinde konuştu.

Kongrede yapılan seçimde Sadık Yurtman başkanlığındaki Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Fatma Filiz Özkoç, Özgür Özlem Öngel, Ayfer Çelik ile Nursel Şubatır. Denetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Nursen Derinöz, Emin Dağlı ile Dilek Altınok.

Editör: Mustafa YILDIRIM