En düşük emekli maaşı belli oldu
En düşük emekli maaşı belli oldu
İçeriği Görüntüle

​Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, İlçe Yöneticileri ve Mahalle Başkanları geçtiğimiz hafta CHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan ve disipline sevk edilen CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz'a destek ziyaretinde bulundu.

​CHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan ve tedbirli olarak disipline sevk edilen İl Başkanı Talat Yalaz, Odunpazarı İlçe Örgütü tarafından yalnız bırakılmadı ve beraberlik mesajları verildi.

​"Hukuksuzluğun Karşısındayız"

​Ziyaret sırasında süreci değerlendiren CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, yaşanan gelişmelere tepki gösterdi. Çınar, hukuksuzluk olarak nitelendirdiği görevden alma kararlarına karşı olduklarını belirterek, her zaman seçilmiş Genel Başkan Özgür Özel'in ve İl Başkanı Talat Yalaz'ın yanında durduklarını vurguladı.

​İlçe yöneticileri ve mahalle başkanlarının katılımıyla gerçekleşen ziyarette, örgüt içindeki birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

​Talat Yalaz: "Desteğiniz Gücümüze Güç Katıyor"

​Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Talat Yalaz, Odunpazarı İlçe Örgütü'nün verdiği desteğin kendisi için çok kıymetli olduğunu ifade etti. Yalaz, süreci yakından takip ettiklerini belirterek, önümüzdeki dönemde atılacak adımlar ve yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

​İstişare ve Dayanışma Vurgusu

​Mahalle başkanlarının da söz aldığı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret, partililerin birlik fotoğrafı vermesiyle sona erdi.